TUJA SCENA

Justin Bieber na zabavo po oskarjih v pleteni odeji in s kapo

Los Angeles, 13.03.2023, 18:54 | Posodobljeno pred enim dnem

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Po oskarjih so se nominiranci odpravili na tradicionalno zabavo Vanity Fair, kjer se jim je pridružila še širša hollywoodska smetana. Med povabljenci je bil tudi kanadski pevec Justin Bieber, ki je v svoji opravi močno izstopal.

Justin Bieber je na zabavo Vanity Fair, ki je potekala po podelitvi oskarjev, prišel skupaj s svojo ženo Hailey Bieber, le da se za razliko od nje ni sprehodil po rdeči preprogi. Kljub temu so ga fotografi ujeli na zabavi, kjer je s svojo opravo med svečano urejenimi zvezdniki pritegnil veliko pozornosti – na črn suknjič, pod katerim je imel belo majico, si je namreč nadel pleteno barvno odejo, na glavo pa si je nadel kapo s šiltom.

Hailey se je medtem po rdeči preprogi, ki je bila sicer modre barve, sprehodila v večerni črni obleki modne hiše Saint Laurent, družbo pa sta ji med drugim delali članici klana Kardashian-Jenner, Kendall in Kylie. Z Justinom so se sestali na zabavi, kjer pa naj bi pevec po besedah vira deloval izmučeno. "Justin ni bil videti dobro. Bil je zgrbljen in ovit v odejo," je za Page Six povedal obiskovalec dogodka.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Justin Bieber po zdravstvenih težavah odpovedal celotno turnejo

Kanadski zvezdnik je v začetku meseca dokončno odpovedal svetovno turnejo Justice World Tour, ki jo je lani septembra prekinil zaradi zdravstvenih težav. Zdravniki so mu namreč diagnosticirali redek sindrom Ramsaya Hunta, ki je paraliziral njegovo desno stran obraza. Mesec kasneje se je sicer vrnil na odrske deske, a je kmalu zaradi izčrpanosti in izgorelosti znova odpovedal preostale koncerte. 

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.