Tuja scena

Justin Bieber ovrgel vse obtožbe o spolnem napadu

Los Angeles, 22. 06. 2020 19.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Priljubljeni pevec je zanikal vse obtožbe glede posilstva, ki so se pojavile na Twitterju s strani anonimne osebe. Incident naj bi se zgodil leta 2014. Pevec je vse navedbe zanikal in dejal: ''Zgodbe so popolnoma neresnične, kar je mogoče preveriti.'' Profil neznane osebe ter njene zapise so kmalu po objavah izbrisali.

20. junija je ženska, ki se je poimenovala Danielle, na Twitterju zapisala, da sta se z zvezdnikom spoznala marca leta 2014 v Austinu v zvezni državi Teksas na nekem glasbenem dogodku, namenjenem manjši množici. Ona je takrat štela 21 let, on je bil leto mlajši. Danielle je v zapisu zatrdila, da jo je po nastopu s prijatelji povabil v hotel Four Seasons, kjer jo je v sobi spolno zlorabil. Razkrila je, da o dogodku dlje časa ni spregovorila in da je po tem potrebovala več terapij ter pogovorov z družino in prijatelji. Tviti ter celoten profil so bili kmalu po objavi izbrisani.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pevec se je na obtožbe hitro odzval in objavil kar nekaj fotografij in posnetkov zaslona ter elektronskih sporočil, ki dokazujejo, da v omenjenem hotelu ni nikoli prenočil. Takrat se je namreč zadrževal v nastanitvi preko ponudnika AirBnB, za kar ima tudi dokaze.

Justin Bieber, ki je poročen s Hailey Baldwin, se sooča z obtožbami, ki ga bremenijo spolnega napada.
Justin Bieber, ki je poročen s Hailey Baldwin, se sooča z obtožbami, ki ga bremenijo spolnega napada. FOTO: Profimedia

Dodal pa je tudi, da ga je na takratnem dogodku spremljala tudi zvezdnica Selena Gomez, s katero je bil takrat v zvezi. "Vsako trditev o spolni zlorabi je treba jemati zelo resno in ravno zato je bil potreben moj odziv. Kakor koli, ta zgodba je dejansko nemogoča in zato se bom povezal s Twitterjem in sodnimi oblastmi ter ukrepal," je v enem od tvitov sporočil pevec.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

IQeS
23. 06. 2020 13.48
+3
A bo ona zdaj odgovarjala za to izmišljeno zgodbo? Seveda ne.
User1538643
22. 06. 2020 20.41
-3
Supervillain
22. 06. 2020 19.51
+10
Pa nje mu biti fauš.
Supervillain
22. 06. 2020 19.50
+12
Justin je Legenda in car.