16°C

Justin Bieber z nerodno gesto sprožil ugibanja, da bosta z ženo zibala

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
25
Oboževalci kanadskega glasbenika Justina Bieberja so prepričani, da je zvezdnik na nedavnem modnem dogodku namignil, da bosta z ženo postala starša. Po spletu so namreč zakrožile fotografije z Met Gala, na katerih ima Bieber med poziranjem roko na ženinem trebuščku.

Hailey in Justin Bieber med poziranjem na dogodku Met Gala.
Hailey in Justin Bieber med poziranjem na dogodku Met Gala.FOTO: Profimedia

Justin Bieber in Hailey Baldwin sta zaradi poziranja na modnem dogodku leta Met Gala sprožila govorice in vročo razpravo med oboževalci, ali bosta zibala. Ti so namreč prepričani, da je zvezdnik, ki je svojo roko v nekem trenutku položil na ženin trebušček, s tem sporočil, da bosta dobila prvega otroka. Za zdaj še ni znano, ali govorica o nosečnosti drži, vsekakor pa sta slavna zakonca na slavnostni preprogi v elegantnih oblačilih navdušila.

Bosta zakonca Bieber zibala?
Bosta zakonca Bieber zibala?FOTO: Profimedia

Oboževalci so začeli na družbenih omrežjih množično objavljati fotografije priljubljenega pevca, ki je svojo roko položil na Haileyjin trebušček. Vsul se je plaz ugibanj, ali bi lahko bil njun prvi otrok že na poti. Oboževalci so na Twitterju zapisali, da mislijo, da jim Justin poskuša pretkano sporočiti pomembno novico. "Druščina, mislim, da nam želi Justin povedati, da je Hailey Bieber noseča," je tvitnil oboževalec. Profil, ki so ga ustvarili Haileyjini oboževalci, je delil tudi posnetek, na katerem manekenka moževo roko potiska stran. Zaradi videa pa zdaj na šaljiv način namigujejo, da mu je žena prišepnila, da se bodo zaradi te geste sprožile govorice, da sta v veselem pričakovanju. "Srček, mislili bodo, da sem noseča," je zapisal uporabnik Twitter računa Hailey Bieber Outfits.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ne glede na to, ali gre samo za lažne govorice, je bilo videti, da sta se Justin in Hailey na modnem dogodku  Met Gala v newyorškem Metropolitanskem muzeju umetnosti odlično zabavala. Za to svečano priložnost je Hailey izbrala čudovito črno oprijeto obleko, videz pa dopolnila z nakitom Tiffany & Co. Justin pa je nosil črno obleko z belo srajco in kravato. Večer pred tem se je kanadski glasbenik udeležil podelitve glasbenih nagrad, na kateri je nastopil tudi z aktualno pesmijo Stay, v kateri je svoj glas združil z rimami raperja The Kid LAROI.