7°C

Justin Bieber nad oboževalce, ki kampirajo pred njegovim domom: To ni hotel!

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
13
Eden najbolj priljubljenih pop glasbenikov na svetu, ki je v zadnjih letih sicer glasbeno manj prisoten kot na začetku svoje kariere, ima zelo zveste oboževalce. Nekateri ga spremljajo že od samega začetka, druge je pridobil kasneje. A vsekakor ima kar nekaj oboževalcev, ki so z njim očitno malce preveč obsedeni. Kot je povedal na Instagramu, naj bi pred njegovo hišo kampirala velika gruča.

Justin je svojo kariero začel pri 13 letih in ima že od začetka zelo zveste in zagrizene oboževalce.
Justin je svojo kariero začel pri 13 letih in ima že od začetka zelo zveste in zagrizene oboževalce.FOTO: Profimedia

"To ni hotel, to je moj dom,"je oboževalcem, ki vztrajajo pred njegovim domom v Beverly Hillsu, kjer živi z ženo Hailey, v Instagram zgodbi povedal Justin Bieber."Kako ste lahko sami sebe prepričali, da čakati pred mojim domom ni popolnoma neprimerno in nespoštljivo. In samo zato, da bi vame strmeli, me gledali in slikali, ko vstopam in izstopam iz lastnega doma."

Tej objavi je sledila promocijska objava za nov singel, ki ga je izdal skupaj z duom Dan + Shay. Pesem Lonely je pred dnevi dobila nagrado Billboard za najboljšo country pesem. "Vsi poznajo moje ime," je začetek nove pesmi, v nadaljevanju pa zapoje: "Morda se bo vse skupaj umirilo, ko bom starejši, a zdaj me to ubija. /.../ Vsi poznajo mojo preteklost, kot da bi moja hiša bila iz stekla. In morda je to cena za denar in slavo v zgodnjih letih. Vsi so me videli bolnega, a nikomur ni bilo mar, samo kritizirali so stvari, ki sem jih naredil kot neumen otrok ..."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Veliko slabih izkušenj z oboževalci

Bieberja sicer lahko upravičeno skrbi, ker oboževalci posedajo in čakajo pred njegovim domom, saj ima za seboj že kar nekaj neprijetnih izkušenj. Večkrat se je že zgodilo, da so oboževalci preplezali ograjo in se potikali po njegovi posesti, zgodilo pa se je tudi že, da so oboževalce, ki so bili preveč predrzni, aretirali. Leta 2012 sta Bieberjeva oboževalca, stric in nečak, načrtovala napad na takrat 18-letnega glasbenika. Grozila sta celo, da mu bosta s škarjami za obrezovanje grmičkov odrezala intimne dele telesa. To bi storila, ker ga obožujeta.

Pasica koronavirus oktober