Tuja scena

Justin in Hailey Bieber delila nove fotografije: Mami in oči

Los Angeles, 25. 05. 2024 12.15 | Posodobljeno pred 30 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hailey in Justin Bieber sta v začetku meseca maja razkrila, da bosta dobila prvega otroka, od takrat pa svojega veselja in pričakovanja ne skrivata več. S svojimi sledilci sta tako na družbenem omrežju ponovno delila fotografije, na katerih je 27-letnica ponovno pokazala vedno večji nosečniški trebušček, ob njej pa je pripisala: "Mami in oči."

Hailey in Justin Bieber že nestrpno pričakujeta svojega prvorojenca oziroma prvorojenko. Zvezdnika, ki sta se še mesec dni nazaj soočala z govoricami, da se razhajata, sta javnost v začetku maja presenetila z novico, da bosta prvič postala starša, od takrat pa s svojimi sledilci pogosto delita fotografije vedno večjega nosečniškega trebuščka 27-letnice, ki naj bi bila v zadnjem trimesečju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na fotografijah, ki sta jih delila vsak na svojem Instagramu, pozirata skupaj in vsak sam, Hailey pa je ob svoji galeriji pripisala: "Mami in oči." Tudi na posnetkih, ki jih je delil 30-letni Bieber, pozirata oblečena v sproščena oblačila, na eni od teh pa si dasta tudi poljub. Kot je nedavno razkril vir blizu para, imata zakonca že izbrano ime za otroka: "Vsi se veselijo z njima. Dobra starša bosta, Justin pa polno vključen. To bo njegov naslednji projekt in res se veseli, da bo lahko vzgajal svojega otroka. Izbrala sta ime, za katero menita, da je popolno. Začela sta opremljati otroško sobico in komaj čakata, da bosta spoznala dojenčka."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dodal je, da sta se Justin in Hailey zelo čustveno odzvala na novico o naraščaju: "Počutita se blagoslovljena in sta že zdaj zelo zaščitniška do svojega otroka. Novico sta z družino in prijatelji delila že zelo zgodaj, a jima je bilo zelo pomembno, da je niso izdali nikomur in sta lahko uživala v občutku, kolikor dolgo sta lahko."

Zakonca sta veselo novico sporočila na družbenem omrežju, kjer sta objavila fotografije, na katerih Hailey nosi belo čipkasto obleko, saj sta obnovila poročne zaobljube, ki sta si jih dala septembra 2018 na matičnem uradu v New Yorku, nato pa s svati praznovala na večji slovesnosti v Južni Karolini.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

VikiKrema
25. 05. 2024 15.35
Lepa kot tavžentroža.
Uporabnik1948231
25. 05. 2024 14.49
-1
ima nosečniški trebuh iz silikona - se vidi, da je drugačne barve kot obraz, pojdite na FB in vtipkajte Hollywood Deceivers: The Transgender Agenda Exposed
Senca6
25. 05. 2024 14.30
+4
in zakaj ma tak pauh vuni?...ta "slaven" folk ni čist diht
Kranjec Petka
25. 05. 2024 14.23
+0
Zdaj bo imela dva otroka.
Koronavirusovec
25. 05. 2024 12.35
-5
si predstavljaš da ti kot dekletu uspe dobiti za moža najbolj zaželenega najstnika v 00 letih
Kranjec Petka
25. 05. 2024 14.22
+2