Tuja scena

Justin Timberlake do Britney Spears ne želi biti nespoštljiv

Las Vegas, 15. 12. 2023 14.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zdi se, da se je Justin Timberlake prvič odzval na knjigo spominov svojega nekdanjega dekleta Britney Spears, v kateri je pevka izdala podrobnosti o njunem razmerju. Preden je zapel pesem Cry Me a River, ki jo je navdihnila zvezdnica, je namreč dejal, da ne želi biti nespoštljiv.

"Brez nespoštovanja," je dejal Justin Timberlake, preden je v Las Vegasu zapel pesem Cry Me a River, ki naj bi govorila o njegovem nekdanjem dekletu Britney Spears. Zvezdnik, ki se je s princeso popa sestajal od leta 1999 do leta 2002, je skladbo izdal istega leta, ko sta se razšla, v videospotu pa namignil, da ga je Britney prevarala. Letos je bila glasbena uspešnica znova odmevna zaradi knjige spominov, ki jo je izdala Britney.

Justin Timberlake je na koncertu posredno opozoril, da do Britney ne želi biti nespoštljiv.
Justin Timberlake je na koncertu posredno opozoril, da do Britney ne želi biti nespoštljiv. FOTO: Profimedia

Pevka je v knjigi The Woman in Me razkrila, da je bil Justin v času njune zveze nezvest. Zapisala je, da naj bi jo prevaral z drugo zvezdnico, katere imena ni želela izdati, saj ima ta sedaj "družino, ki je ne želi osramotiti". Prav tako je priznala, da ga je tudi sama prevarala s koreografom Wadom Robsonom. "Nekega večera sva bila zunaj, odšla sva v španski klub. Plesala sva in plesala, tisto noč sem se z njim poljubila." Pojasnila je, da se je Justin strinjal, da kljub temu nadaljujeta skupno pot, nato pa mu je leta ostala zvesta in je imela "oči samo zanj".

Britney je v knjigi priznala, da jo je po razhodu z Justinom pesem Cry Me a River prikazala kot "vlačugo, ki je zlomila srce ameriškemu zlatemu dečku". Deležna je bila namreč medijskega linča, za kar se je Timberlake v preteklosti že opravičil."Skozi svojo kariero nisem bil popoln, kar se tiče teh zadev. Vem, da je to opravičilo prvi korak in da se preteklosti ne da spremeniti," je med drugim zapisal leta 2021 po obtožbah seksizma in mizoginije.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

zajfa
15. 12. 2023 17.09
+3
Zdaj se mora še opravičiti, ker ga je prevarala. To je tista scena iz Balkanskega Špijuna: Djuro če ti oprostiti što te je tukao. :)
JK123
15. 12. 2023 16.31
+5
Visoke cene, nizke plače, inflacija, to niso problemi, problemi so fašizem, janšizem, nespoštovanje LGBTQ pravic, mizoginija in seksizem.