Tuja scena

Kaia Gerber po razhodu z Jacobom Elordijem v zvezi z Austinom Butlerjem

Los Angeles, 11. 01. 2022 15.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Potem ko se je hči nekdanje manekenke Cindy Crawford razšla z Jacobom Elordijem, so jo opazili v družbi 30-letnega igralca. Butlerja, ki je bil pred tem devet let v zvezi z Vanesso Hudgens, so s Kaio ujeli na urah joge, decembra pa naj bi se skupaj odpravila tudi na počitnice.

Kaia Gerber je v preteklem letu zaključila zvezo z igralcem avstralskih korenin. Z Jacobom Elordijem sta se prvič v javnosti skupaj pojavila avgusta 2020. Nekaj dni po praznovanju njenega 20. rojstnega dne sta se uradno sprehodila po slavnostni preprogi kot par, 25. septembra sta se namreč skupaj udeležila svečanega odprtja Muzeja filmske umetnosti v Los Angelesu. Kljub razhodu lanskega novembra sta Kaia in Jacob ostala dobra prijatelja.

Kaia Gerber
Kaia Gerber FOTO: Profimedia

Hči Cindy Crawford je očitno sedaj znova srečna v ljubezni. V ameriških medijih so se pojavile govorice, da je po manj kot dveh mesecih samskega stanu stekla v objem Austinu Butlerju. Njeni prijatelji so za enega od tamkajšnjih portalov potrdili: ''Dobivata se, Kaia misli, da je Austin srček. Zelo se zabavata med spoznavanjem drug drugega.'' Cindy in oče Rande Gerber novo razmerje podpirata, saj si želita le, da je njuna hči srečna.

Austin Butler je bil pred tem v zvezi z Vanesso Hudgens.
Austin Butler je bil pred tem v zvezi z Vanesso Hudgens. FOTO: Profimedia

Prvič so se ugibanja o zvezi med 20-letnico in desetletje starejšim igralcem pojavila v sredini decembra, ko sta skupaj obiskala tečaj joge. Kasneje so ju fotografi ujeli tudi na letališču, ko sta se odpravljala na skupne počitnice.  

Jacoba Elordija so po razhodu z Gerberjevo opazili v družbi Olivie Jade Giannulli, ki je hči Lori Loughlin. Butler je bil pred zvezo z mladenko srečen z igralko Vanesso Hudgens. Z njo se je razšel januarja 2020, skupaj sta preživela kar devet let. Lani so ga povezovali s potomko Johnnyja Deppa, Lily-Rose Depp.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Spyzdy
11. 01. 2022 16.51
Hvala, res hvala za te tabloidarske novice.
taft007
11. 01. 2022 16.50
Rada ga ma, zelo.
Abica
11. 01. 2022 16.32
+1
Tale tipcek pa kar krozi. A je kaj posebnega?
prkajlanKmarija
11. 01. 2022 15.59
-2
ta jih pa tud menja k gate, stara pa 20
ta_pametni
11. 01. 2022 16.29
-1
Pa še to je verjetno le vrh ledene gore. Ker te manekenke imajo po navadi še avanture s fotografi in ostalimi, ki se vrtijo v modnem jet setu.