Tuja scena

Kaitlynn Carter o tem, kako se ji je življenje spremenilo po razhodu z Miley Cyrus

Los Angeles, 19. 04. 2020 08.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Preden je bila 31-letna Kaitlynn Carter v razmerju s slavnim Brodyjem Jennerjem in nato z Miley Cyrus, ni poznala zvezdniškega življenja. Zdaj, ko je znova samska, pa se še vedno uči živeti v središču pozornosti, ko ji sledijo paparaci.

Kaitlynn Carter, o kateri se precej govori le v povezavi z njenimi nekdanjimi partnerji, med njimi sta Brody Jenner in Miley Cyrus, je na Instagramu v videoposnetku, kjer se je pogovarjala s prijateljico Whitney Port, spregovorila o tem, kakšen pečat je na njej pustil razhod z zvezdnico nekdaj izjemno priljubljene serije Hannah Montana.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ko sva se z Miley razšli, sem mislila, da bom začela znova normalno živeti, tako kot sem prej, ko sem bila samska. Nikoli si nisem mislila, da bo nekoga zanimalo, kako sem. Sicer pa nisem imela nobenega načrta. Nisem razmišljala o ničemer. Očitno sem se takrat veliko ukvarjala s čustvi in nisem hodila okoli, ampak sem se zadrževala doma," je dejala Carterjeva.  

Kaitlynn Carter in Miley Cyrus sta imeli le kratko afero.
Kaitlynn Carter in Miley Cyrus sta imeli le kratko afero. FOTO: Profimedia

Ko je prijateljica predlagala, da se ji pridruži pri obisku enega od klubov, pa je bila presenečena, ker so jo paparaci fotografirali in ji sledili. "Preprosto nisem predvidevala, da se bo zgodilo kaj takega," je dejala 31-letnica. "Običajno se mi je to dogajalo le takrat, ko sem bila v družbi svojih slavnih partnerjev."

Dodala je še, da je bila resnično presenečena nad novim življenjem: "Bila sem prestrašena. Predstavljalo mi je neki opomnik, da bo moje življenje popolnoma drugačno." Do zdaj je živela spontano in se ni obremenjevala z ogovarjanjem ljudi, zaveda pa se, da bo zdaj morala postati še bolj samozavestna in se ne obremenjevati s komentarji drugih ljudi. 

Kaitlynn Carter ni vajena pozornosti paparacov.
Kaitlynn Carter ni vajena pozornosti paparacov. FOTO: Profimedia

"V zvezi sem vedno zaupala osebi, ki me je vodila in tako je bilo tudi glede pojavljanja v javnosti, s tem se nisem preveč obremenjevala. A nikoli se nisem želela preveč izpostavljati," je dejala ter dodala, da se varno počuti na Instagramu, kjer ji sledijo ljudje, ki jo razumejo in podpirajo. "Preostali svet, resničnost, pa je nekaj povsem drugega. Druga raven in v resnici se s takšno situacijo še nisem soočila." Kaitlynn je za konec še dejala, da je osebnostno zrasla in ne bo dovolila tabloidom, da pripovedujejo njeno zgodbo.

31-letno Kaitlynn in 26-letno Miley so fotografi med poljubljanjem v svoje objektive prvič ujeli avgusta 2019 v Italiji, ravno v času, ko sta Miley in Liam Hemsworth naznanila svoj razhod. Njuno razmerje je bilo sicer precej kratko, Miley pa zdaj uživa v objemu Codyja Simpsona.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

G8J
20. 04. 2020 10.49
+1
Sedaj se je šele razkrila Kdo je sploh to?
V SHESHELJ
19. 04. 2020 15.14
+5
Naj pride da se obvarujeva...dobra
TheEarthIsFlat
19. 04. 2020 12.30
+6
Zrelo za homoterapijo,
ho?emVšolo
19. 04. 2020 11.20
+21
muca muco popapa
resnicaboli007
19. 04. 2020 10.59
+21
Kje so podatki, KDAJ mislijo ukiniti protiustaven in protizakonit odlok omejitve na obcine? Kar naenkrat je to deugorazredna tema?! Ne dajte se norca iz ljudi in jih ne izigravajte.
Nimiuseen
19. 04. 2020 09.39
+69
Še ena, ki ji je popolnoma vseeno katerega spola ali barve je partner. Pomembno je samo, da ima denar in je slaven.
nnikkitta
19. 04. 2020 09.12
+40
Varno se počuti na Instagramu?
magura
19. 04. 2020 09.11
+30
..TaleMiley je pa v ksiht ,ko en pitbull,..
Bsart
19. 04. 2020 12.27
+4