3°C

Kanye West med javnim govorom dejal, da je v zakonu s Kim delal napake

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
4
Kanye West se še zmeraj trudi, da bi pridobil pozornost Kim Kardashian, s katero sta v ločitvenem postopku. Zvezdnik je večer pred zahvalnim dnevom obiskal revno sosesko Skid Row v Los Angelesu, kjer je v govoru poudaril, da si ne želi ločitve od žene Kim Kardashian in priznal, da je v zakonu delal napake.

Kanye West se je udeležil tradicionalnega dogodka pred zahvalnim dnevom v revni soseski Skid Row v Los Angelesu, kjer je stopil tudi pred mikrofon. A zvezdnikov nastop tokrat ni bil glasbeni. 44-letni raper je spregovoril o svoji družini, napakah, ki jih je naredil in o tem, da si bog želi, da bi se s skorajda nekdanjo ženo Kim Kardashian pobotala in ponovno zaživela kot družina.

Kanye West
Kanye WestFOTO: Profimedia

"Bog si želi, da bi se lahko v razmerjih odkupili. Vsi delamo napake. Jaz sem delal napake. V javnosti sem počel stvari, ki za moža niso sprejemljive, a tukaj pred vami stojim, da bi svojo zgodbo spremenil," je med govorom na dobrodelni prireditvi dejal West in dodal, da ni vedel, da bo povabljen na oder.

PREBERI ŠE
Kanye West znova v zvezi, njegova ljubezen je model Vinetria

Zvezdnik je poudaril, da televizijskim mrežam, ki predvajajo resničnostne šove o družini Kardashian-Jenner, ne bo dovolil, da pišejo zgodbo njegove družine. "Sem pričevalec svojega domovanja," je dejal, v mislih pa je imel dom, ki sta ga ustvarila s Kim Kardashian. "Če lahko sovražnik uniči Kimye, bo milijon družin čutilo, da je to v redu. A ko bo bog Kimye ponovno združil, bo to vplivalo na več milijonov družin, ki se bodo potrudile premagati ovire in ostati skupaj. Prihranjena jim bo travma, ki jo hudič uporablja za nesrečo ljudi, ki jo gledamo, ko ljudje stopajo preko brezdomcev ob vhodu v Guccijevo trgovino," je svoj govor zaključil raper.

PREBERI ŠE
Kanye West na Instagramu ne sledi več Kim Kardashian

Med govorom je dodal, da se je preselil v hišo, ki stoji v bližini domovanja Kim Kardashian, kjer ta živi z njunimi štirimi otroki, da je lahko v njihovi bližini, a se bo sčasoma znova preselil k njim. To je drugi Kanyejev govor o tem, da si ne želi ločitve. V začetku meseca je med gostovanjem v podcastu Drink Champs dejal, da sam še ni niti videl ločitvenih papirjev in je Kim še zmeraj njegova žena, sam pa še ni obupal nad njunim zakonom.

PREBERI ŠE
Uradno: 41-letna Kim Kardashian in 13 let mlajši Pete Davidson sta par

Medtem ko Kanye še upa na ponovno združitev s Kim, pa je ona že našla novo ljubezen. Zvezdnica se zadnje tedne veliko druži z voditeljem in igralcem Petom Davidsonom, s katerim se v javnosti že držita za roke. Viri blizu  41-letne zvezdnice trdijo, da je srečna in uživa v družbi 28-letnika.