30°C

Kanye West rojstni dan v Provansi praznoval v družbi Irine Shayk

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
8
Raper, ki je trenutno sredi ločitvenega postopka z resničnostno zvezdnico Kim Kardashian, uživa v samskem stanu. Med dopustovanjem so ga ob 44. rojstnem dnevu opazili v družbi manekenke ruskih korenin, ki je bila pred tem v zvezi z igralcem Bradleyjem Cooperjem.

Kanye West, ki bo že kmalu tudi uradno samski, je svoj 44. rojstni dan preživel v francoski Provansi, kjer pa ni bil sam. Družbo mu je namreč delala Irina Shayk. Manekenka, ki ima otroka z igralcem Bradleyjem Cooperjem, je bila pred tem kar nekaj let v zvezi z nogometašem Cristianom Ronaldom. Raper in lepotica pa sta z druženjem v preteklih dneh zanetila govorice o tem, da se skrivaj sestajata.

Kanye West se v Franciji zabava z manekenko ruskih korenin.
Kanye West se v Franciji zabava z manekenko ruskih korenin.FOTO: Profimedia

Par so mimoidoči opazili v prestižnem butičnem hotelu v Franciji, kjer je zvezdnik preživljal svoj rojstni dan. 35-letnica pa z njim naj ne bi bila sama, saj je bilo z njima mogoče opaziti tudi skupino ljudi, čeprav zaenkrat še ni jasno, ali so bili ti zgolj del njene oziroma njegove ekipe.

Irina Shayk je bila pred tem v zvezi z Bradleyjem Cooperjem in Cristianom Ronaldom.
Irina Shayk je bila pred tem v zvezi z Bradleyjem Cooperjem in Cristianom Ronaldom.FOTO: Instagram

Na govorice naj bi se že odzvala tudi bodoča nekdanja soproga Kim Kardashian, ki je ob informaciji za očeta svojih štirih otrok "izjemno vesela". Resničnostna zvezdnica je nekdanjemu partnerju ob njegovem dnevu tudi javno čestitala in ob tem zapisala, da ga "bo ljubila za vedno." Voščilu je dodala tudi skupno družinsko fotografijo.

PREBERI ŠE
Kim Kardashian zamere dala na stran in Kanyeju voščila za rojstni dan

Koronavirus pasica nova