Tuja scena

Kardashianove o propadlih zvezah, lepotnem posegu in medijskih spodrsljajih

Los Angeles, 07. 04. 2022 19.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
Eva Mavrič
Komentarji
4

Kardashianove sestre so z mamo in menedžerko v ekskluzivnem intervjuju za ameriški ABC spregovorile o vseh temah, ki so zadnje mesece polnile tuje medije. Teden pred premiero novega družinskega šova so tako med drugim spregovorile o ločitvi, varanju, lepotnem posegu, novih partnerjih in dejanjih, s katerimi so razburile javnost.

Kljub temu, da je od konca popularnega resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian minilo le dobro leto dni, se družina ponovno vrača na male zaslone, tokrat z resničnostnim šovom novega formata, ki se bo imenoval The Kardashians. V pripravah na premiero, ki se bo zgodila 14. aprila, so se tako Kourtney, Kim in Khloé Kardashian ter njihova mama in menedžerka Kris Jenner srečali z novinarko Robin Roberts ter v posebnem intervjuju spregovorile o vseh temah, ki so zadnje mesece polnile tuje medije.

Kim Kardashian bo v novem šovu z gledalci delila vpogled v novo zvezo.
Kim Kardashian bo v novem šovu z gledalci delila vpogled v novo zvezo. FOTO: Profimedia

Kim o napetem odnosu s Kanyejem: Starejša dva otroka vesta, kaj se dogaja

Druga najstarejša sestra in po mnenju mnogih najslavnejša članica družine je z Robertsovo spregovorila o ločitvi in napetem odnosu, ki se v zadnjih mesecih plete med njo in raperjem Kanyejem Westom. 41-letnica, ki je trenutno v srečni zvezi s komikom Petom Davidsonom, je pojasnila, da kljub vsemu, kar se je zgodilo, z očetom svojih otrok in bivšim soprogom ostaja v stiku. "Sovražim, da se je zgodilo, kar se je, ampak na koncu dneva mi je najpomembnejše to, da so moji otroci veseli in zdravi ter da cenijo svojega očeta. In ga," je dejala in pojasnila, da je v sporu, kjer je raper javno napadal njenega novega partnerja in njene starševske prijeme, želela ohraniti mirno kri.

Ob tem je bodoča odvetnica dodala, da je s svojimi otroki glede aktualnega dogajanja zelo iskrena in čeprav sta mlajša dva, Chicago in Psalm, še premlada za take pogovore, starejša North in Saint vesta vse. "Ni važno, kaj se dogaja, s svojimi otroki moraš vedno biti iskren. S Kanyejem imava o tem redne pogovore in ko pride do družine, bo on vedno del nje."

V ekskluzivnem intervjuju je Kim Robertsova soočila tudi z nedavno izjavo o delavnosti žensk, s katero je zvezdnica dvignila veliko prahu. Spomnimo, na vprašanje, kakšen nasvet ima za ženske, ki želijo uspeti na svojem področju, je zvezdnica odgovorila brez olepševanja: "Dvignite svoje riti in pričnite z delom. Danes se zdi, kot da nihče več ne želi delati." S pomočjo novinarke je sedaj Kardashianova pojasnila, da je bil njen odgovor vzet iz konteksta ter da se je v resnici navezoval na prejšnje vprašanje. "Razburilo me je vprašanje, ki je mojo družino označil za družino, ki je slavna zaradi tega, ker je slavna. Želela sem poudariti, da biti na televiziji ter imeti sledilce na družbenih omrežjih ne pomeni avtomatičnega uspeha. Je pa ta možen, če zanj trdo delaš in to sem želela pojasniti. Če sem s tem koga užalila, se za to zelo opravičujem. Vem, da ženske trdo delajo za svoj uspeh."

Khloe Kardashian se bo v šovu soočila s posledicami fantovih nespametnih potez.
Khloe Kardashian se bo v šovu soočila s posledicami fantovih nespametnih potez. FOTO: Profimedia

Khloé o lepotnem posegu: Nikoli se nisem počutila kot lepa sestra

Najmlajša izmed trojice sester se je z Robertsovo prav tako dotaknila teme, s katero je sama dviga veliko prahu. Khloé, ki je zaradi svojega videza večkrat tarča nesramnih komentarjev, je dejala, da je s svojim lepotnim posegom nosu zelo zadovoljna ter da se je zanj odločila prav zaradi komentarjev, ki jih je slišala, ko je družina prvič stopila pred televizijske kamere. "Nikoli se nisem počutila kot lepa sestra in vedno sem imela težave z modo, saj sem za svoje telo le s težavo dobila obleke," je pojasnila zvezdnica, ki je pred leti izgubila veliko kilogramov in popolnoma spremenila zunanji izgled, kar je sprožilo ugibanja o plastičnih operacijah.

Poleg tega je prvič javno spregovorila o vsem, kar se je dogajalo v zvezi z očetom njene hčerke True, in dejala, da je spoznala, da Tristan (Thompson, op. a.) ni za njo. "Z njim sem se počutila zelo varno in na začetku sva bila trdna. Spomnim se, ko me je prevaral ravno pred rojstvom hčerke in kako sem mu po tem dovolila, da je prisoten pri porodu. Takrat se je to vsem zdelo nenavadno, a ko bo hčerka nekoč gledala domače videoposnetke, bodo ti kar se da perfektni," je pojasnila in dejala, da je košarkar sicer super fant, a da nista več skupaj. K temu ni pripomoglo dejstvo, da je v začetku leta po prvotnem zanikanju priznal, da je oče otroka, ki ga je pred enim mesecem rodila Maralee Nichols.

Kourtney Kardashian bo z gledalci delila priprave na poroko.
Kourtney Kardashian bo z gledalci delila priprave na poroko. FOTO: Profimedia

Kourtney o prvotnem prijateljstvu s Travisom: Globoko v sebi sem čutila, da bo 'konec', če se pogledava v oči  

Sveže zaljubljena in (ne)uradno poročena Kourtney tudi v intervjuju ni morala skrivati svoje naklonjenosti zaročencu in bodočemu uradnemu soprogu Travisu Barkerju, s katerim sta pretekli konec tedna obiskala lasvegaško kapelico in "vadila poročni obred."

Robertsovi je zaupala, da je z bobnarjem od nekdaj čutila močno vez ter da oba še danes ne moreta verjeti, kako se je njuno dobro prijateljstvo pretvorilo v veliko ljubezen. Ob tem je sicer priznala, da je globoko v sebi čutila, da bi lahko bil že en pogled v oči ali pa dotik zanju 'usoden'.

Kris Jenner bo še naprej skrbela, da bo v družini vse potekalo, kot mora.
Kris Jenner bo še naprej skrbela, da bo v družini vse potekalo, kot mora. FOTO: Profimedia

In kaj o vsem skupaj pravi mama in šefica družine, Kris?

66-letnica, ki kot menedžerka skrbi za kariere vseh svojih šestih otrok, je v intervjuju pohvalila novega izbrance hčerke Kim, spregovorila pa je tudi o svojem preteklem zakonu s Caitlyn Jenner (nekoč Bruce Jenner) in priznala, da jo je soprogova odločitev za spremembo spola zelo presenetila. "Nihče v družini se nikoli ni soočil s čim podobnim, zato nismo vedeli, kako reagirati oziroma predelati zadevo. Vse skupaj je bil proces, šok, resničnost. Bilo je nekaj, s čimer smo se morali soočiti in se o tem izobraziti." Po nekaj letih odtujitve zaradi nesoglasij sta Jennerjevi zopet v kolegialnih stikih. "Vidiva se na družinskih srečanjih in strasti so se v tem času pomirile," je zatrdila Kris, ki upa, da bodo nekega dne družinski imperij prevzeli in ga nadaljnjo gradili njeni vnuki. Teh je do tega trenutka že enajst.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Hiroyuki Sanada
07. 04. 2022 21.39
+7
Sramota za človeštvo, poslal bi jih v rudnike - kopat - kompletno družino...
Gregi82
07. 04. 2022 21.31
+5
Poneumljanje ljudi
Lucky Luke2
07. 04. 2022 21.11
+8
Ogledalo vsega iztirjenega in zmešanega v družbi. Kup neuravnovešenih osebkov se na dnevni bazi pojavlja v medijih vsak dan. Ni čudno, da so mladi povsem zmedeni, zafrustrirani, moralno iztirjeni.
booby98
07. 04. 2022 19.44
+12
Zakaj je ta Familjia sploh popularna?