4°C

Karlie Kloss in Joshua Kushner sta postala starša

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
3
Manekenka Karlie Kloss in njen mož Joshua Kushner sta postala starša. Ameriški poslovnež Kushner je v nedeljo na Instagramovem profilu objavil fotografijo s pripisom 'dobrodošel'.

Joshua Kusher je svojo oznanitev objavil ob malce nenavadnem času, in sicer ravno takrat, ko je bivša prijateljica njegove partnerice, Taylor Swift, na podelitvi nagrad grammy imela svoj nastop. Swiftova sicer ni zapela svojih uspešnic, ki naj bi jih napisala prav za manekenko in s tem oznanila konec njunega prijateljstva.

Karlie Kloss
Karlie KlossFOTO: Instagram

Po koncu njunega prijateljskega razmerja niti pevka niti manekenka nista komentirali, kaj je bil razlog za prekinitev stikov, kar nekaj časa pa sta veljali za neločljivi. Govorice so takrat namigovale, da naj bi Klossova izkoristila gostoljubje Swiftove leta 2019.  

28-letna Karlie Kloss je novembra potrdila, da pričakuje prvega otroka.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Družina Klossove in Kushnerja bo živela v 197.000 evrov vredni vili v Miamiju, ki je le nekaj minut oddaljena od domovanja njegovega brata Jareda Kushnerja in njegove žene Ivanke Trump.

Karlie Kloss in Joshua Kushner sta se poročila oktobra 2018 v ožjem družinskem krogu. Osem mesecev pozneje sta priredila veliko poročno slavje v Wyomingu.

Koronavirus pasica nova