Tuja scena

Kate Beckinsale razkrila, zakaj je bila v bolnišnici: Bruhala sem kri

Los Angeles, 28. 05. 2024 21.30 | Posodobljeno pred 24 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Kate Beckinsale je v začetku marca oboževalcem sporočila, da je bila hospitalizirana, nato pa na družbenem omrežju v roku več tednov delila fotografije z bolnišnice, a ves čas skrbno skrivala razlog, zakaj je pristala v zdravniški oskrbi. Zvezdnica filma Podzemlje se je v začetku maja ponovno pojavila v javnosti, ker pa se govorice v povezavi z njeno skrivnostno boleznijo niso končale, pa se je sedaj odločila prekiniti molk.

Kate Beckinsale se je v zadnjih tednih morala soočiti z raznimi govoricami o tem, kaj naj bi bil razlog njene večtedenske hospitalizacije, njeni oboževalci pa so opozorili, da je 50-letnica zelo shujšala, med komentarji pa je nekdo pripomnil: "Žal mi je, da to rečem, Kate, ampak izgledaš malo suha. Vedno si imela odlično postavo, a ko se ti začnejo kazati ličnice, postava izgine."

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale FOTO: Profimedia

Beckinsale se je na komentarje o svojem videzu kmalu po tem, ko so se ti pojavili, tudi odzvala, v njih pa je razkrila, kaj je bil razlog za njeno več tednov trajajoče zdravljenje v bolnišnici. "Za očima sem skrbela vse do njegove smrti v začetku tega leta. Tudi moji mami se dogaja veliko vsega. Skušam se navaditi, da sta mi umrla dva očeta – eden, ko sem bila stara pet let, drugi januarja letos," je zapisala in spomnila, da je njen biološki oče umrl zaradi srčne kapi, ko je bila še otrok, očima pa je po krajši bolezni izgubila januarja.

Kate Beckinsale so oboževalci opozorili, da je presuha.
Kate Beckinsale so oboževalci opozorili, da je presuha. FOTO: Profimedia

Nato je razkrila, zakaj je bila pred kratkim hospitalizirana. "Lani sem izgubila svojo mačko, sorodno dušo, ki je bila z menoj skoraj 19 let. Šest tednov sem preživela v bolnišnici zaradi obilnega bruhanja, v katerem je bila kri, vse skupaj pa je bila posledica stresa, ki je povzročil luknjo med mojim požiralnikom in želodcem," je zapisala in tako pojasnila, zakaj je tako shujšala.

"To je prispevalo k izgubi teže. Ni pomembno, kaj si mislite o mojem videzu in o tem, kako bi morala izgledati, ne glede na okoliščine v mojem življenju in življenju moje družine. Poskušam preživeti, kar se zdi neznosna izguae in ponovno aktiviran posttravmatski sindrom, hkrati pa delam za podporo svoji družini," je dejala.

Kritikom je svetovala, naj bodo 'boljši', potem ko začutijo potrebo po komentiranju videza nekoga. "Dejstvo, da imaš rad ženske, ki so polnejše od mene, zame ni pomembno ali relevantno. Ne zanima me, kakšen okusa imaš," je dodala. Fotografije je na koncu izbrisala.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.