Tuja scena

Kate Hudson o ločitvi s Chrisom Robinsonom: Razhod je bil zelo težek

Los Angeles, 10. 05. 2024 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kate Hudson je pred dnevi spregovorila o svoji ločitvi od zvezdnika Chrisa Robinsona. Čeprav o pretekli zvezi ne govori pogosto, se je tokrat odprla in dejala, da je bila ta zveza pomembna za njeno sedanje življenje. Par si skupaj deli sina, ki je v začetku leta dopolnil 20 let. Svoja čustva, vzpone in padce pa bo zvezdnica delila v besedilih skladb, ki bodo izšle na njenem prvem albumu čez nekaj dni.

Kate Hudson se spominja srčne stiske, ki jo je doživela ob ločitvi od bivšega moža Chrisa Robinsona. 45-letna igralka se je pred dnevi pojavila v oddaji The Howard Stern Show SiriusXM, da bi promovirala svoj debitantski glasbeni album, razpravljala pa je tudi o svoji poroki s 57-letnim Robinsonom, glasbenikom, najbolj znanim po svojem delu s skupino The Black Crowes. V pogovoru se je zvezdnica spomnila časov njunega zakona, ki je trajal od leta 2000 do leta 2007. Skupaj s pevcem in njegovo skupino je odšla tudi na turnejo.

Kate Hudson in Chris Robinson
Kate Hudson in Chris Robinson FOTO: Profimedia

"Moje razmerje s Chrisom je bilo tako lepo in v njem je bilo toliko ljubezni, vendar sem ga prerasla, razhod je bil zelo težek," je povedala, potem ko je omenila njuno ločitev. "To ni bil lahek razhod; bila sem zelo zaljubljena vanj, a ni nama bilo usojeno do konca življenja. Chris je sijajen in je res zabaven in je eden od odličnih vokalistov, neverjeten frontman, in s tem pride takšno življenje, življenje nomada in umetnika, ki je lahko težko za odnose," je dodala.

Priljubljena igralka je dejala, da je imela le 21 let, ko sta se poročila, in da je bila še vedno v zgodnjih 20-ih, ko sta pozdravila svojega sina Ryderja, ki je zdaj star 20 let. "Bila sem kot dojenček. Ko se je moje življenje res začelo razvijati in sem želela iti v različne smeri, dobesedno preprosto nisva bila na istem mestu, da bi nadaljevala," je dodala o tem, zakaj njun zakon ni uspel.

Kate Hudson in sin Ryder
Kate Hudson in sin Ryder FOTO: Profimedia

Več kot desetletje po njuni ločitvi je igralka in glasbenica zdaj zaročena z Dannyjem Fujikawo, s katerim ima petletno hčerko Rani Rose. Med tem je bila Kate od leta 2010 do leta 2014 še v resni zvezi z Mattom Bellamyjem, s katerim ima še enega sina, 12-letnega Binghama "Bing" Hawna.

Hudsonova svojega preteklega razmerja z Robinsonom ne komentira pogosto. Februarja 2023 je igralka v oddaji Sare Foster in Erin Foster The World's First Podcast dejala, da je bila njena poroka z njim zelo pomembna, saj jo je naučila občutka brezpogojne ljubezni. "Ne glede na to, kako zapleteno je bilo razmerje v nekem trenutku, je bil najpomembnejši trenutek zame srečanje z njim in na splošno on, ki mi je omogočil, da sem razumela, kakšen je ta občutek," je takrat dejala. Njen album Glorious izide 17. maja.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

juventina10
10. 05. 2024 10.14
+1
hvala za popravek.
dolgi
10. 05. 2024 09.20
-1
ženske ne vejo kaj bi rade in šaltajo iz slabega na slabše. ga je ona prerastla, ja...mhm.
juventina10
10. 05. 2024 08.54
+2
kaj ko bi se avtor vsaj malo potrudil in poiskal pravo sliko Chrisa Robinsona.Namreč na slkki je Danny Fujikawa,če že pišete.Sicer pa na žalost ni zadnjič,da pomešate pojme.
anabanana
10. 05. 2024 08.40
Pa kaj zdej, paparaci❓