-1°C

Katherine Heigl uspešno prestala operacijo

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
3
Katherine Heigl, ki se je mnogim vtisnila v spomin z vlogo dr. Izzie Stevens v priljubljeni nanizanki Talenti v belem (Grey's Anatomy), je oboževalce presenetila z novico, da je imela operacijo. Zvezdnici so morali zdravniki zaradi zdravstvenih težav v vrat vstaviti dve ploščici iz titana.

Katherine Heigl je zaradi neznosnih bolečin morala na operacijo.
Katherine Heigl je zaradi neznosnih bolečin morala na operacijo.FOTO: AP

Katherine Heiglje pred dnevi na družbenih omrežjih delila video, na katerem sta z možem Joshem Kelleyjem obiskala bolnišnico, a takrat ni razkrila, da bo potrebovala operacijo.

Oboževalce je zdaj kar malo presenetila, ko je objavila tri fotografije, ki so nastale po posegu. Na prvi lahko celo vidimo, da sedi na postelji in nosi opornico. Povedala je, da je bila operirana in da so ji v vrat zaradi hernije diska oziroma poškodbe medvretenčne ploščice vstavili dve ploščici iz titana.

Kljub okoliščinam je pokazala, da ima smisel za humor: "Dva titanovi ploščici sta zdaj v mojem vratu in verjetno lahko po novem na glavi stojim ure in ure ... Ne bom še poskusila, ampak dajte mi nekaj mesecev in presenetila vas bom!!!"

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ob tem se je zahvalila zdravnikom in celotni zdravniški ekipi, da so jo rešili "najbolj mučnih bolečin", kar jih je kdaj koli doživela, in da so jo blagoslovili z življenjem brez bolečin. Med drugim se je določenim posameznikom zahvalila za oskrbo po operaciji ter pohvalila njihov izjemen talent in strokovno znanje.

"Že sama misel na odhod na operacijo in bivanje v bolnišnici je vedno nekoliko strašljiva, ampak zaradi vas se ne bi mogla počutiti udobneje, hvala, ker ste poskrbeli zame! Hvala, hvala, hvala."

Katherine je ljubezniva mati trem otrokom, ki bodo poleg njenega moža nedvomno skrbeli za njo in ji pomagali do hitrejšega okrevanja.

Koronavirus pasica nova