Tuja scena

Katherine Schwarzenegger in Chris Pratt sta se razveselila drugega otroka

Los Angeles, 23. 05. 2022 10.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hči Arnolda Schwarzeneggerja in igralec sta dobila drugega otroka. Deklica, ki sta jo poimenovala Eloise Christina, se je tako pridružila sestrici Lyli in devetletnemu polbratu Jacku, ki se je Prattu rodil v zakonu z zvezdnico Ano Faris.

Katherine Schwarzenegger je že drugič postala mamica, družini se je pridružila še ena deklica. Hči Arnolda Schwarzeneggerja se je s soprogom Chrisom Prattom razveselila novorojenke, ki sta jo poimenovala Eloise Christina. 42-letni igralec je veselo novico sporočil kar na omrežju Instagram. ''Tako navdušena sva, da lahko sporočiva novico o rojstvu najine druge hčere, Eloise Christine Schwarzenegger Pratt,'' je zapisal in dodal, da se mama in otrok počutita odlično in dopisal: ''Počutiva se več kot blagoslovljena in hvaležna.''

Chris Pratt in Katherine Schwarzenegger
Chris Pratt in Katherine Schwarzenegger FOTO: Profimedia

Novica o nosečnosti je javnost dosegla decembra lani, ko so fotografi v objektiv ujeli zaobljeni trebušček 32-letnice. Par govoric ni potrdil ali zanikal vse do marca, ko sta spregovorila o veselem pričakovanju. ''Noseče matere, povejte mi, če tudi vam ustreza samo ledeno mrzla voda,'' je o pijači, ki jo najbolj odžeja, dopisala ob videoposnetku, ki ga je objavila na Instagramu in s tem potrdila, da se rok poroda hitro približuje.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Katherine je bila podobno skrivnostna že v prvi nosečnosti. Sedaj enoletno Lylo je rodila v avgustu 2020, njen obraz pa je pred očmi javnosti skrbno skrivala, s soprogom sta se namreč odločila, da je na družbenih omrežjih ne izpostavljata.

Pratt ima iz prejšnje zveze z igralko Anno Faris, s katero sta bila poročena med letoma 2009 in 2018, devetletnega sina Jacka

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.