11°C

Katie Holmes v objemu novega partnerja znova našla srečo

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
T.A. /
KOMENTARJI
16
Katie Holmes je videti neverjetno srečna v objemu kuharskega mojstra Emilia Vitola. Prvič so ju paparaci v javnosti videli avgusta, ko sta se sprehajala po New Yorku, od takrat pa sta nerazdružljiva.

41-letna Katie Holmes je spoznala moškega, ob katerem se znova počuti prijetno. Anonimen vir je za tuje medije potrdil, da je v družbi 33-letnega Emilia Vitolakončno lahko takšna, kot je v resnici, in se ne prilagaja partnerju."Obožujeta se in sta nerazdružljiva," je povedal vir za Entertainment Tonight.

Katie Holmes in Emilio Vitolo veliko časa preživita skupaj.
Katie Holmes in Emilio Vitolo veliko časa preživita skupaj.FOTO: Profimedia

Zaljubljenca sta se spoznala jeseni leta 2019 in sta se hitro navezala drug na drugega. "V preteklih razmerjih se je Katie vedno prilagajala partnerjem in oblikovala življenjski slog, ki je odgovarjal njim. Toda v razmerju z Emiliem je Katie zelo pristna."

PREBERI ŠE
Novi izbranec Katie Holmes je obseden s Hollywoodom

Vir je še dodal, da veliko časa preživita v družinski restavraciji Emilio's Ballato. "To je prava Katie in zdaj sledi svojim pravilom. Zelo sta srečna. Všeč pa ji je tudi njegova delovna etika. Družinska restavracija mu veliko pomeni, zato v restavraciji preživita veliko časa," je komentiral njun odnos vir blizu zvezdnice.

Emilio Vitola in Katie Holmes
Emilio Vitola in Katie HolmesFOTO: Profimedia

41-letnica je bila pred tem šest let v razmerju z Jamiejem Foxxom, a sta se lani razšla. Pred tem se je po petih letih zakona leta 2012 ločila od Toma Cruisa, s katero imata tudi 14-letno hčerko Suri.

Pasica koronavirus oktober