Tuja scena

'Katy Perry in Orlando Bloom bi se lahko poročila letos na obletnico zaroke'

Los Angeles, 09. 01. 2024 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Katy Perry in Orlando Bloom sta že skoraj pet let zaročena, a se jima do oltarja kljub temu, da si to močno želita, še ni uspelo sprehoditi. A kot vse kaže, se bo to še letos spremenilo. Po informacijah vira blizu para naj bi bila zvezdnika zaljubljena bolj kot kadar koli prej, mož in žena pa bi lahko postala že letos, morda prav na obletnico zaroke, na valentinovo.

Katy Perry in Orlando Bloom že leta uživata v skupnem ljubezenskem življenju, ki ga je leta 2020 s svojim prihodom obogatila njuna hčerka Daisy Dove Bloom. Že skoraj pet let sta zaročena, a kljub temu, da sta si poročne zaobljube želela izmenjati že leto dni po zaroki, se do oltarja še nista sprehodila. Načrte jima je prvič prekrižala pandemija, saj nista dobila želene lokacije, a letos naj bi jima končno uspelo.  

Katy Perry in Orlando Bloom že leta uživata v skupnem ljubezenskem življenju, zdaj pa naj bi bila na vidiku tudi že poroka.
Katy Perry in Orlando Bloom že leta uživata v skupnem ljubezenskem življenju, zdaj pa naj bi bila na vidiku tudi že poroka. FOTO: Profimedia

"Srečna sta bolj kot kdaj koli prej in vsi napovedujejo, da se bosta kmalu poročila," je za tuje medije zagotovil vir blizu para, ki je prepričan, da si bosta zvezdnika za poroko izbrala prav poseben datum v letošnjem letu. "Morda bo to celo na valentinovo, ko je obletnica njune zaroke," je dejal. Če se bosta zaljubljenca resnično sprehodila do oltarja v slabem mesecu dni, bo jasno že zelo kmalu.  

Po pričevanju vira sta se igralec in pevka sprva želela poročiti na Japonskem, a bi bilo to zaradi razdalje zelo težko logistično izvedljivo. "Poročiti se v Kaliforniji se jima zato zdi veliko bolj smiselno. Njuno stanovanje v Montecitu ima devet hektarjev, tako da je tam dovolj prostora za to. Poleg tega je blizu LA, tako da bi se ga lahko zlahka udeležili vsi njuni prijatelji iz šov biznisa," je za revijo Heat razkril vir.  

Poleg težko pričakovane poroke pa naj bi si 39-letnica še letos želela tudi povečanja družine. Pevka si namreč želi drugega otroka, konec novembra pa sta s 46-letnim igralcem dokončala tudi dom v Las Vegasu, kar pomeni, da se lahko zdaj posvetita načrtovanju družine, saj imata na novo opremljen dom. "Daisy je stara tri leta in zdaj je že dovolj stara, da razume določene stvari. Pripravljena je postati starejša sestra," je zatrdil poznavalec, ki je še poudaril, da je hčerka zaljubljenca le še bolj povezala.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

najed rundab
09. 01. 2024 09.05
+4
zakaj to objavljate?koga briga za te 👹👹👹👹👹👹