Tuja scena

Katy Perry presenetila z zeleno barvo las

Los Angeles, 11. 09. 2018 16.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Katy Perry je zagotovo ena tistih zvezdnic, ki vedno preizkušajo nekaj novega. Na koncertu v Los Angelesu je svoje oboževalce presenetila s popolnoma novo barvo pričeske, ki je v kombinaciji z izbranimi oblačili živalskega potiska še bolj izstopala.

Katy Perry na koncertu v Los Angelesu
Katy Perry na koncertu v Los Angelesu FOTO: Profimedia

Katy Perry je znana po svojih drznih modnih potezah in kombinacijah, ki jih zaradi svoje osebnosti zmore še kako dobro nositi. Vedno energična Katy je namreč ena tistih zvezdnic, ki se bolj kot ne odločajo za nekonvencionalne barve in oblike pričesk, izstopajoče modne dodatke in nenavadna oblačila.

Tokrat se je 33-letna pevka odločila svojo blond barvo las zamenjati za neonsko zeleno. V prenovljeni podobi se je prvič pokazala svojim oboževalcem na koncertnem odru Ace Theatre v Los Angelesu.

Poleg zelene pričeske je pozornost plenila tudi njena izbira oblačil – odločila se je namreč za hlačni kombinezon z leopardskim potiskom, volani in globokim delkoltejem, kar je v kombinaciji z zeleno barvo pričeske vsekakor tvorilo izstopajočo kombinacijo.

Po lanskem neuspehu je potrebovala nekaj časa zase
Po lanskem neuspehu je potrebovala nekaj časa zase FOTO: Profimedia

Pevka je nedavno priznala, da se je po lanskem neuspehu ob izdaji pesmi Witness počutila izjemno slabo in da je bila na robu depresije, saj je bilo v skladbo vloženega veliko dela in truda. Dejala je, da se je počutila, kot bi razočarala svojo publiko in povedala, da je potrebovala kar nekaj časa, preden se je lahko ponovno vrgla v delo. Nekaj časa je meditirala, poiskala pa je tudi pomoč profesionalnega psihoterapevta.

Pevka ponovno izstopala z nenavadno kombinacijo pričeske in oblačil
Pevka ponovno izstopala z nenavadno kombinacijo pričeske in oblačil FOTO: Profimedia
  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.