Tuja scena

Keanu Reeves znova navdušil oboževalce s svojo preprostostjo

Los Angeles, 25. 05. 2024 16.01 | Posodobljeno pred 27 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Igralec Keanu Reeves ni le eden najboljših igralcev svoje generacije, slovi tudi kot zelo prizemljen in preprost človek, kar je nedavno dokazal tudi med obiskom Ljubljane. 59-letnik trenutno snema nov film, ki bo nosil naslov Outcome, oboževalce pa znova navdušil, saj je še enkrat več dokazal, da mu zvezdniško obnašanje ni najbolj domače.

Keanu Reeves trenutno snema svoj nov film, ki bo nosil naslov Outcome, zvezdnika pa so na prizorišču v objektive ujeli tudi fotografi. Fotografije so kmalu zaokrožile po spletu in navdušile njegove oboževalce, saj je 59-letnik znova dokazal, kako prost človek je v resnici. Reeves se namreč med odmorom ni odpravil v svojo prikolico, temveč se je družil s snemalno ekipo in se tudi pošteno nasmejal.

Keanu Reeves je znan po svoji preprostoti in nezvezdniškem obnašanju.
Keanu Reeves je znan po svoji preprostoti in nezvezdniškem obnašanju. FOTO: Profimeda

Posneli so ga med smehom in pogovorom s snemalci in preostalo ekipo, medtem ko se je eden od redarjev na parkirišču z nekom pogovarjal preko videoklica, pa se je pogovoru pridružil še igralec in se tudi sam pogovarjal z osebo na drugi strani.

Keanu Reeves
Keanu Reeves FOTO: Profimedia

Reeves je februarja poslovno obiskal Ljubljano, kjer je bival v enem od hotelov v središču mesta, dan pa začel s skodelico kapučina iz bližnje pekarne. Nad njegovo preprostostjo in nezvezdniškim obnašanjem so bili navdušeni tudi naši južni sosedje, saj se je po poročanju Net.hr odpravil tudi čez mejo, potrdili pa so, da je bil do vseh izjemno prijazen in se je kljub temu, da se ne mara pretirano izpostavljati, fotografiral z zaposlenimi v hotelu in na dirkališču, ki ga je obiskal.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Rde?a pesa in hren
25. 05. 2024 20.38
+3
Če si dober si dober, zamen en najboljših igralcev, Matrix.. zakon
Sventevith
25. 05. 2024 18.19
-1
Uau, družil se je z ekipo. Vredno članka. Tako, kot takrat, ko se nočejo. Važno, da se piše o vseh :)))
Podlesničar
25. 05. 2024 17.29
-1
Pa se je le podtrigel, zdaj vsaj ne zgleda več kot rezervni kristus.
AnthonyfJoshua
25. 05. 2024 16.47
+16
Keanu legenda Hollywooda.