Tuja scena

Kelly Clarkson: Spraviti se moram k sebi

Los Angeles, 03. 07. 2022 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška pevka uspešnice Because of You je v pogovorni oddaji pojasnila, da že dolgo ni izdala avtorske glasbe, ker se je ukvarjala s težkim ločitvenim postopkom, ki je vplival na njeno glasbeno ustvarjanje. Dejala je, da mora ugotoviti, katere pesmi si želi izdati, pri tem pa gre za enega izmed njenih najtežjih projektov.

Voditeljica Brooke Reese je Kelly Clarkson v oddaji The Global Chart Show vprašala, kdaj lahko njeni oboževalci pričakujejo novo glasbo. Pevka je pojasnila, da je bil njen ustvarjalni proces v zadnjih letih nekoliko zaustavljen, saj je nanj vplival razhod z njenim možem. "Vsi vedo, da sem šla skozi težko ločitev, ki se je vlekla skoraj dve leti in bila še posebej težka za moje otroke. Sedaj se odločam, s čim sem toliko zadovoljna, da je dobro za objavo."

Kelly Clarkson
Kelly Clarkson FOTO: Profimedia

V nadaljevanju je povedala, da se težko prebija skozi svojo glasbo, a da ta nedvomno prihaja med ljudi. "Spraviti se moram k sebi. Ugotoviti moram, kaj bom izdala. Do sedaj še noben moj projekt ni bil tako težek," je dejala Clarksonova, ki je svoj zadnji album Meaning of Life izdala leta 2017 (leta 2021 je sicer izdala božični album, a so bile na njem pretežno priredbe).

Zmagovalka pevskega šova American idol je junija 2020 po sedmih letih zakona vložila zahtevek za ločitev od Brandona Blackstocka, s katerim ima šestletnega Remingtona in osemletno River. Ločitveno vojno sta nekdanja zakonca končala šele marca letos. Z Blackstockom sta se dogovorila, da mu bo pevka vsak mesec do leta 2024 dajala preživnino za zakonca po razvezi (105 tisoč evrov), upravičen pa je bil tudi do enkratnega zneska v vrednosti 1,2 milijona evrov. Kelly mora poleg tega plačevati še preživnino za otroka (41 tisoč evrov), čeprav večino časa preživita v njeni losangeleški rezidenci.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SinusKosinus
03. 07. 2022 13.50
+1
Suma darms “iz sebe” je zaradi tega ker bo mogla parazita prezivljati
Suna darms
03. 07. 2022 13.33
+0
in zakaj si iz sebe? ni SVOBODA?
Matobato84
03. 07. 2022 12.50
+1
Remingtona? Še dobr da mu ni ime Mauser