Tuja scena

Kelly Osbourne o sporu s fantom: To je osebno

London, 29. 02. 2024 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kelly Osbourne, hči pevca Ozzyja Osbourna, je razkrila, da se je s svojim partnerjem močno sprla, vzrok pa je bila izbira sinovega priimka. 39-letnica je dejala, da se s Sidom Wilsonom nista strinjala o tem, kako bi prvorojenca, ki se je rodil leta 2022, poimenovala, zvezdnica resničnostnega šova pa je dodala, da ni nikoli mislila, da bo kdaj o tem govorila v javnosti.

Kelly Osbourne je razkrila, da se je močno sprla s svojim fantom zaradi priimka njunega sina. Hčerka frontmana skupine Black Sabbath Ozzyja Osbourna in Sharon Osbourne je povedala, da se s partnerjem Sidom Wilsonom nikakor nista strinjala, kako naj poimenujeta sina Sidneyja, ki ga je rodila konec leta 2022.

Sin Kelly Osbourne bo imel priimek obeh staršev.
Sin Kelly Osbourne bo imel priimek obeh staršev. FOTO: AP

"To je osebno in res nisem pričakovala, da bom kdaj o tem govorila v javnosti, a bom," je v podkastu The Osbournes dejala 39-letnica in dodala: "To je največji spor, ki sva ga kdaj imela z očetom mojega sina in ki ga bova še kdaj imela."

Ko so se člani družine pogovarjali o otroških imenih, je Kelly razkrila, da je sinov priimek postal pereča tema v njenem domu. "Želela sem, da ima moj otrok oba priimka, on pa tega ni pustil. Zelo sva se skregala. Občutek imam, da sem bila prisiljena v nekaj, česar nisem želela storiti, in tega mu nikoli ne bom oprostila, a lahko živiva naprej," je povedala o prepiru s 46-letnim Wilsonom.

"Moj sin tako trenutno nima dveh priimkov, a po več pogovorih, ki so mu odpri oči, in terapiji za pare je spregledal. Tudi uradno bova spremenila sinov priimek, tako da bo imel obe najini družinski imeni," je še povedala.

"No, to gre njemu v prid," je na to odgovoril 75-letni pevec, z njim pa se je strinjala tudi Sharon. "Oba sva ustvarila najinega sina, zato mora imeti oba najina priimka," je prepričana Kelly, za katero je razumljivo, da si je želela, da njen sin nosi tudi priimek njene družine. Pred mesecem je namreč dejala, da je ponosna, da je "otrok nepotizma"; ta izraz označuje potomce slavnih staršev, ki so se uveljavili v svetu zabave.

"Sem otrok nepotizma in ponosna sem na to, saj sem ponosna na dosežke svojih staršev," je dejala za revijo Rolling Stone. "Menim, da je to, kar sta dosegla, neverjetno in zgodovinsko. Šla bom celo tako daleč, da bom rekla, da sta oba ikoni, kar pa še ne pomeni, da si tudi sama zaslužim vse priložnosti. Starša sta me vedno učila, da si moram sama prislužiti priložnosti," je še dodala.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DirtySanchez
29. 02. 2024 08.21
-1
Narkomanska posla