Tuja scena

Kelly Osbourne razkrila, da pričakuje fantka

Los Angeles, 04. 10. 2022 19.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kelly Osbourne bo v kratkem postala mama sinu. Spol prvorojenca je zaupala ameriškemu mediju in ob tem dodala, da se prvega vnuka izjemno veseli tudi njen oče Ozzy, ki je sicer dedek štirim vnukinjam. "Vsem je že povedal," je dejala Kelly in dodala: "Vsak dan pleše in poje pesmico o tem, kako navdušen je, da bo fantek."

Družina Osbourne bo kmalu bogatejša za novega družinskega člana moškega spola. Kelly Osbourne je za Entertainment Tonight razkrila, da pričakuje fantka, kar je še posebej razveselilo njenega očeta, legendarnega Ozzyja Osbourna.

Kelly Osbourne razkrila, da pričakuje fantka.
Kelly Osbourne razkrila, da pričakuje fantka. FOTO: Instagram

"Vsem je že povedal," je dejala Kelly in dodala: "Vsak dan pleše in poje pesmico o tem, kako navdušen je, da bo fantek. To bo prvi fantek iz moje ali bratove družine, zato sedaj kuje velike načrte." Ozzy, ki je nad prihodom prvega vnuka tako navdušen, je sicer dedek štirim vnukinjam, hčerkam sina Jacka.

Spomnimo, Kelly je novico o veselem pričakovanju sporočila na svojem profilu na Instagramu, kjer je s sledilci delila fotografijo ultrazvoka in ob tem zapisala, da je izjemno vesela. "Vesela sem do lune in nazaj, ker lahko razkrijem, da bom postala mama. Če rečem, da sem vesela, to ni čisto dovolj. Sem presrečna," je dodala. Kelly je nato nosečniški trebušček prvič pokazala maja, ko se je skupaj z družino udeležila zabave v Los Angelesu, kjer so jo ujeli fotografi.

To bo njen prvi otrok, ki ga bo dobila z DJ-jem skupine Slipknot Sidom Wilsonom.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.