Tuja scena

Kelly Osburne ponosna, da je otrok nepotizma: Moja starša sta ikoni

Los Angeles, 21. 01. 2024 14.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hči frontmana skupine Black Sabbath Ozzyja Osbournan in Sharon Osbourne je v nedavnem intervjuju spregovorila o svojem statusu, ki ga uživa na račun slavnih staršev. Odkrito je priznala, da je nanju ponosna in nima težav s tem, da ji drugi pravijo 'otrok nepotizma'.

Kelly Osbourne, pevka in televizijska voditeljica zabavne oddaje Modna policija, je med nedavnim intervjujem žarela od ponosa, ko so jo vprašali po njenih starših – frontmanu skupine Black Sabbath Ozzyju Osbournu in Sharon Osbourne. Kelly je povedala, da sta njena starša ikoni in spregovorila iskreno tudi o svojem statusu, ki ga ima zaradi njune slave že vse življenje. "Sem je**ni nepo otrok in ponosna sem na to. Kot tudi na dosežke svojih staršev," je razkrila 39-letnica. 'Nepo otrok' je izraz, ki se nanaša na otroke slavnih, ti zaradi slave lažje pridejo do želenih ciljev.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kljub temu da sta Kellyjina starša slavni osebnosti, da sta na svojo hči prenesla številne vrednote. "Kar sta dosegla v življenju je neverjetno, praktično zgodovinsko. Zame sta ikonična. Pa vendar to ne pomeni, da sem na ta račun samodejno deležna vseh teh priložnosti. Vedno sta me učila, da se moraš v svetu dokazovati," je povedala pevka. Njena družina tudi ni zaslovela čez noč, ta status si je priborila s časom. Najprej je sadove slave užil roker Ozzy iz priljubljene glasbene skupine Black Sabbath, preostanek družine pa se mu je pod sojem žarometov pridružil leta 2002. Takrat je na MTV namreč prišla resničnostna oddaja The Osbourns, v kateri so se pojavili vsi.

Mlada Kelly je takrat zakorakala po poteh svojih staršev, preizkusila pa se je v različnih poklicih. Poznamo jo tako iz sveta glasbe, mode in tudi igralstva.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.