TUJA SCENA

Kendall Jenner in Devinu Bookerju tudi v drugo ni uspelo: razšla sta se

Los Angeles, 22.11.2022, 7:00 | Posodobljeno pred dvema urama

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Kendall Jenner in Devin Booker sta se znova razšla. Resničnostna zvezdnica in košarkar moštva Phoenix Suns naj bi se razšla že pred mesecem dni, a z razhodom nista želela pritegniti pozornosti javnosti. Razlog, da sta se odločila razmerje zaključiti, naj bi bila njuna natrpana urnika, oba pa sta prednost pred ljubeznijo dala karieri.

Viri blizu zvezdnice Kendall Jenner in košarkarja Devina Bookerja so za revijo People potrdili, da se je par znova razšel. Zvezo naj bi končala že pred mesecem dni, razlog za to pa sta njuna natrpana urnika. Kot je povedal eden izmed virov, se imata še zmeraj rada in drug drugemu želita le najboljše.

Kendall Jenner in Devin Booker
Kendall Jenner in Devin BookerFOTO: Profimedia

"Oba imata trenutno zelo natrpana urnika, zato sta se odločila, da bosta karieri dala prednost pred zvezo," je za People povedal vir. 27-letnica naj bi se tako odločila, da sta ji pomembnejši njena linija tekile in modna kariera, 26-letnik pa se posveča košarki. "Še vedno se imata rada in se spoštujeta, drug drugemu pa želita le najboljše," je še dodal vir.

PREBERI ŠE
Kendall Jenner in Devin Booker po dveh letih končala razmerje

Da bosta zvezo končala, sta se odločila skupaj, je še povedal vir, zvezdnika pa naj bi si želela še naprej ostati v stikih. Par so povezovali že od leta 2020, zvezo pa sta potrdila šele na valentinovo leta 2021. Nek vir je takrat povedal: "Kar se je sprva zdelo kot krajša romanca, se je spreobrnilo v zvezo. Kendall je zelo srečna z Devinom."

PREBERI ŠE
Kendall Jenner in Devin Booker kljub razhodu skupaj na Havajih

Govorice, da sta se razšla, so v javnost pricurljale že junija, a je mlada podjetnica avgusta z objavo na Instagramu le-te utišala.

Glasujte za najboljši portal v regiji
Glasujte za najboljši portal v regijiFOTO: 24ur.com

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.