Kevin Hart po hudi prometni nesreči z ženo pričakuje drugega otroka

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.D.
KOMENTARJI
3
Hollywoodski igralec, ki je imel pred šestimi meseci hudo prometno nesrečo, je zdaj sporočil veselo novico. Kevin in žena Eniko pričakujeta otroka. Za Eniko bo to drugi otrok, za Kevina že četrti. Novico je med samoizolacijo sporočil na svojem Instagramu.

40-letni igralec in komik Kevin Hart je na svojem Instagramu objavil fotografijo ženinega trebuščka in ob tej zapisal: "Družina šestih. Blagoslovljen. Živi, ljubi, smej se." Za Kevina in Eniko bo to drugi skupni otrok, Kevin pa ima iz prejšnjega zakona s Torrei Hartše 15-letno hčerko Heaven in 12-letnega sina Hendrixa.

Za Eniko bo to drugi otrok, za Kevina že četrti.
Za Eniko bo to drugi otrok, za Kevina že četrti.FOTO: Profimedia

"Sredi vsega tega, kar se trenutno dogaja, štejemo blagoslove in ne bi mogli biti bolj veseli. Kmalu nas bo šest!" je zapisala 35-letna Eniko, ki je objavila enako fotografijo kot njen izbranec.

PREBERI ŠE
Kevin po prometni nesreči na operacijo

Pred dobrim letom dni je Kevin v intervjuju za USA Today povedal, da si želi še enega otroka in očitno se jima je želja uresničila: "Delala bova na tem, da bi imela še enega, potem pa konec. Mislim, da je še en otrok dovolj – to avtomatično pomeni zelo glasno hišo. (smeh) Že zdaj imava zelo glasnega otroka, poleg tega pa imava še glasne pse. Tako, da mislim, da če dodava enega, bo družina Hart izpopolnjena in takrat bova zaključila. To bo to."

Zaljubljenca sta se poročila leta 2016 in leto kasneje dobila prvega sina Kenza Kasha. Pred tem pa je bil Kevin poročen s Torrei med letoma 2003 in 2011.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke