Tuja scena

Kevin Hart prvič po prometni nesreči stopil pred kamere

Los Angeles, 11. 11. 2019 14.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V Združenih državah Amerike so podelili People Choice Award, kjer so se nagrade veselili številni hollywoodski zvezdniki, med njimi se je prireditve udeležil tudi Kevin Hart, ki se je prvič po prometni nesreči pojavil v javnosti.

Letošnje podelitve nagrad čez lužo People Choice Award se je udeležilo izjemno veliko hollywoodskih zvezd, med njimi tudi Kevin Hart, ki je konec poletja v Kaliforniji doživel hudo prometno nesrečno in utrpel poškodbe hrbta. Čeprav še vedno okreva in redno hodi na rehabilitacijo, se je že vrnil na delo, sedaj pa se je prvič pojavil tudi v javnosti. Od dveh nominacij se je naslova najboljšega razveselil v kategoriji za najboljšega komika. 

Kevin Hart je osvojil nagrado za najboljšega komika.
Kevin Hart je osvojil nagrado za najboljšega komika. FOTO: Profimedia

"Hvala bogu, ker mi sploh ne bi bilo treba biti tukaj," je povedal igralec, ko je prišel prevzet nagrado za najboljšega komika leta. "Za to, kar se mi je zgodilo, svoje življenje cenim še bolj – cenim tisto, kar je najpomembnejše, družino. Rad bi se zahvalil svoji ženi in otrokom. Hvala, ker ste mi stali ob strani v tako težkih trenutkih."

Med nagrajenci so bili tudi Gwen Stefani, ki je bila izbrana za modno ikono, Kim Kardashian je s sestrami požela zmago med resničnostnimi šovi, pevka Pink pa je postala ikona ljudstva. 

Pink poziva vse, naj si med sabo pomagajo in stojijo ob strani.
Pink poziva vse, naj si med sabo pomagajo in stojijo ob strani. FOTO: Profimedia

"Odraščala sem v družini aktivistov in vem, da lahko ena oseba naredi veliko sprememb," je povedala priljubljena izvajalka Pink na odru. "Počutiš se, kot da tvoje življenje nič ne pomeni, a je pomembno, da se vključiš. Ni mi mar za politiko, skrbi me za naše otroke. Vljudnost je danes upor ... Živimo na planetu, ki potrebuje pomoč. Nehajte se boriti drug proti drugemu in si raje pomagajte med seboj."

Jennifer Aniston postala ikona leta 2018.
Jennifer Aniston postala ikona leta 2018. FOTO: Profimedia

Med drugimi nagrajenci je slavila tudi Jennifer Aniston, ki ji je nagrado za ikono leta 2018 podelil njen prijatelj in soigralec Adam Sandler. Jennifer se je v svojem govoru zahvalila vsem soigralcem in dobrim produkcijam, hkrati pa se je spomnila tudi serije Prijatelji, ki jo je izstrelila med zvezde: "Prijatelji so bili darilo za vse življenje in ne bi stala tukaj brez te neverjetne izkušnje."
 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Lipshin
11. 11. 2019 16.39
+1
Hart men ni niti mal smesen. Bill Burr,ta je pa taprav komik 😅