Tuja scena

Khloé Kardashian priznala, da je zavrnila Tristanovo snubitev

Los Angeles, 30. 09. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tristan Thompson je Khloe skrivaj za roko zaprosil decembra 2020. Resničnostna zvezdnica je očeta njunih otrok zavrnila, o dogodku pa, potem ko jo je razkrinkala sestra Kim, spregovorila v resničnostnem šovu.

Kim Kardashian je oboževalce resničnostnega šova The Kardashians presenetila z informacijo, ki ni bila znana niti njeni najožji družini. Nehote je namreč povedala, da je sestra Khloe doživela snubitev, o kateri je molčala skoraj dve leti.

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian FOTO: Profimedia

"Dejstvo je, da te je zaprosil za roko, česar nam nisi nikoli povedala, o tem sem ga povprašala mesece kasneje," je Kim dejala Khloe med enim od pogovorov. Ob tem se je spomnila tudi na trenutek, ko ji je Tristan svoje dejanje priznal. Pojasnil naj bi: "Da, to sem storil pred meseci. Ali vam ni povedala?"

31-letni košarkar je pred Kardashianovo pokleknil decembra 2020, vendar ga je zavrnila, saj nad njegovo ponudbo ni bila navdušena, svoje občutke je opisala celo z besedami, da na snubitev ni bila ponosna. "Želela sem se prepričati, da bo to popolnoma drugačno razmerje, saj sem se hotela počutiti ponosna na dejstvo, da sem zaročena," je priznala in dodala: "Zato sem pojasnila, da ponudbe ne morem sprejeti, saj nisem bila navdušena niti nad tem, da bi to novico delila s svojo družino."

38-letnica je zbrala moč in izbranca zavrnila: "Ne glede na to, kako boleče je bilo to zanj, to je bila resnica. Nikoli ne bi ničesar sprejela kar tako in nekomu dajala lažno upanje." Kim se z njeno odločitvijo ni strinjala in v smehu dodala, da bi sama zagotovo rekla 'da', saj bi se počutila slabo zaradi zavrnitve.

Tristan Thompson s hčerjo
Tristan Thompson s hčerjo FOTO: Profimedia

Vsebina najnovejše epizode se osredotoča tudi na prizadevanja družine, kako pomagati Khloe, ki se še vedno bori s preteklostjo in obtožbami o Thompsonovih ljubezenskih aferah. Sama sebe ob tem označi za otopelo: "Ne vem, če se počutim močno, vem samo, da sem že imuna na vso to sr***, koliko lahko en človek sploh prenese?" Lepe trenutke ji je sedaj pričaral sin, katerega oče je Tristan, rodil pa se je s pomočjo nadomestne matere: "Sedaj ko je tukaj moj sin, lahko grem naprej in uživam," je še povedala in dodala: "Zdi se, kot da sem zaprla to poglavje, da sem opravila s to travmo in jo pustila za seboj."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Cobra007
12. 10. 2022 14.06
Pametna odločitev.
tamjak
30. 09. 2022 09.53
+2
Zgleda da te njene "prijateljice" tekmujejo kateta ji bo več fantov speljala.
dr. Mario Fafatič
30. 09. 2022 08.43
+2
dodged a bullet
tip_23_lj
30. 09. 2022 08.35
+3
tip_23_lj
30. 09. 2022 08.20
+3
Spet ena lena