21°C

Khloe Kardashian se bo s hčerko pogovarjala o njeni mešani rasi in privilegijih

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.L. /
KOMENTARJI
14
Resničnostna zvezdnica Khloe Kardahian se želi s svojo hčerko pogovarjati o rasi in njenih privilegijih, zato da ne bo odraščala v izoliranem mehurčku. Da bo lahko svojo hčer primerno vzgojila, se nenehno izobražuje tudi sama in si prizadeva, da bi triletna True poznala svet onkraj svoje privilegirane skupnosti.

Khloe Kardashian s hčerko True.
Khloe Kardashian s hčerko True.FOTO: Profimedia

Khloe Kardashian je bila gostja podcasta Role Models, v katerem se je z voditeljico Leomie Anderson pogovarjala o pomembnih temah, ki zadevajo hčerino odraščanje in raso. Resničnostna zvezdnica je povedala, da jo želi vzgajati tako, da bo kot otrok izpostavljena različnim situacijam in ljudem: "Vedno se bom učila in poskušala zanjo kot mama narediti vse najboljše. Očitno je, da nisem temnopolta, ampak želim si, da bi bila izpostavljena čim večjemu vključevanju in raznolikosti. Nočem, da zaradi privilegiranega življenja, ki sva ga deležni, živi v mehurčku. Želim, da pozna vse načine življenja in se jih dobro zaveda."

Življenje družine Kardashian lahko spremljate na BRIO.

Khloe vzgaja True skupaj z njenim očetom Tristanom Thompsonom, ki je temnopolt, kar pa se ji zdi pomembna tema za pogovor, ki je ne sme ignorirati: "Vem, da se je nekaterim neprijetno pogovarjati s svojimi otroki o rasi ali pa si mislijo: 'Oh, živimo v mehurčku, nikoli nam ni treba nasloviti dejstva, da je moj otrok temnopolt.' Ampak seveda je to potrebno. Če se z njimi ne pogovarjaš o rasi in o stvareh, ki jih bodo prestali v resničnem svetu, jih obsodiš na neuspeh."

PREBERI ŠE
Khloe Kardashian in Tristan Thompson sta se znova razšla

Na voditeljičino vprašanje, kdaj se bo s True lotila težkih tem, je zvezdnica dejala: "Seveda ne želimo svojih otrok preveč izpostavljati ali jim nekaterih stvari povedati, ko so še premladi. Ne vem, kdaj bo pravi čas, vendar mislim, da se bom tega naučila, ko bo nastopil."

Khloe ni edina članica klana Kardashian, ki ima otroka mešane rase, kar je opisala kot veliko prednost: "Dobra stran tega, da imaš sestre, ki so v enaki situaciji, je to, da se lahko z njimi pogovarjaš o rasi." Tudi Khloejina starejša sestra Kim je leta 2017 dejala, da zelo zavestno vzgaja hčerko North tako, da se zaveda svoje identitete.

Koronavirus pasica nova