TUJA SCENA

Khloé Tristanu za rojstni dan: Upam, da hrepeniš po spremembi

Los Angeles, 14.03.2023, 11:57 | Posodobljeno pred 4 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Košarkar Tristan Thompson je nedavno praznoval svoj 32. rojstni dan, njegova nekdanja boljša polovica Khloé Kardashian pa mu je ob tej priložnosti poklonila prav posebno voščilo. Na Instagramu je ob galeriji prisrčnih družinskih trenutkov zapisala: "Upam, da hrepeniš po spremembi, celjenju in preobrazbi." Javnost se sprašuje, ali se je s tem navezala na njegovo serijsko nezvestobo.

Khloé Kardashian je 32. rojstni dan bivšega partnerja in očeta njenih dveh otrok obeležila z Instagram objavo, ob kateri je Tristanu Thompsonu namenila posebno voščilo. Ob galeriji fotografij družinskih utrinkov je zapisala: "Vse najboljše, Tristan. Res si najboljši oče, brat in stric. Tvoja ljubezen, pozornost, neumni plesi, objemi, skupne vožnje, obredi pred spanjem, to, da si vedno z njimi. Vse našteto za našo družino pomeni več, kot boš kadar koli razumel." A to ni vse, kar je košarkarju zaželela.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

V nadaljevanju je namreč zapisala: "Moja rojstnodnevna želja je, da še naprej hrepeniš po spremembi, celjenju in preobrazbi. Bodi močan, prijazen, potrpežljiv in svoboden. Še naprej poskrbi, da bosta tvoja duša in mama ponosna. Vse najboljše za rojstni dan, očka." 

Javnost se je ob napisanem hitro pričela spraševati, ali se je zvezdnica resničnostne televizije z drugim delom voščila navezala na Tristanovo serijsko nezvestobo. Spomnimo, 32-letnik je v času njune zveze večkrat skočil čez plot in s fitnes modelom Maralee Nichols celo spočel otroka.

Športniku je za rojstni dan voščila tudi njegova nesojena tašča Kris Jenner. Zapisala je, da se zaveda, da je za njim težko leto, a da verjame, da bo v življenju še naprej iskal pozitivo. S tem se je navezala na smrt Tristanove mame Andree Thompson, ki je v začetku leta nepričakovano umrla za posledicami srčnega infarkta.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.