Tuja scena

Kim in Kanye v času ločitvenega postopka nista spregovorila celih osem mesecev

Los Angeles, 12. 04. 2022 19.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Resničnostna zvezdnica je v nedavnem intervjuju pojasnila, da z nekdanjim soprogom ni spregovorila celih osem mesecev. Tišina med njima je nastopila še pred lanskim februarjem, ko je Kardashianova vložila zahtevo za razvezo od raperja. Kasneje sta odnose otoplila, Kim pa upa, da bosta otroke lahko vzgajala v slogi.

Kim Kardashian in Kanye West v preteklem letu nista komunicirala celih osem mesecev. Dolga tišina med nekdanjima zakoncema se je pričela v obdobju, ko je zvezdnica vložila zahtevo za ločitev, to se je zgodilo februarja 2021. ''Občasno sva se pogovarjala, kasneje ob pričetku ločitvenega procesa pa sva kar osem mesecev preživela, ne da bi sploh spregovorila,'' je Kardashianova dejala v intervjuju v sklopu podcasta z voditeljico Amando Hirsch.

Kanye West in Kim Kardashian
Kanye West in Kim Kardashian FOTO: Profimedia

''Kasneje sva znova začela govoriti in nato sem se udeležila premiere albuma Donda,'' je nadaljevala in dodala, da je West kljub vsemu prihajal na njen dom, da se je srečal z njunimi štirimi otroki. Ob dejstvu, da nista v najboljših odnosih, je Kim izrazila tudi upanje, da bosta otroke, kljub vsemu, vzgajala složno.  

Nekdanja zakonca West z otroki
Nekdanja zakonca West z otroki FOTO: Instagram

41-letnica in tri leta starejši raper sta se znova našla ob koncu lanskega poletja, takrat sta otroke, 8-letno North, 6-letnega Sainta, 4-letno Chicago in 2-letnega Psalma, popeljala na družinski izlet v San Francisco.

Podjetnica, ki stoji za znamko Skims, je uradno samska od letošnjega marca. V intervjuju se je spomnila tudi trenutkov, ko je ločitev staršev na lastni koži doživela kot otrok, ob razvezi Kris Jenner in pokojnega Roberta Kardashiana. Razšla sta se po 13 letih zakona: ''Spominjam se, da sta mama in oče preživljala težke čase. Vzelo nam je nekaj časa, da smo se prilagodili, vse to sem že doživela.'' Ob tem je dejala, da jo, vzponom in padcem navkljub, z Westom povezuje mnogo ljubezni: ''Vedno bomo družina. V sebi nosiva ljubezen, ki jo čutiva do otrok, izredno rada z njimi preživljava skupni čas.''

Kim je srečna v objemu Peta Davidsona.
Kim je srečna v objemu Peta Davidsona. FOTO: Instagram

Kardashianova se je na kratko dotaknila tudi Westovih napadov na družbenih omrežjih, ki jih je usmeril proti njej in trenutnemu izbrancu Petu Davidsonu, ki jih je kasneje tudi izbrisal: ''Nikoli v življenju ne obsojam načina, na katerega želi nekdo komunicirati. Tudi če mi ta način ni blizu, pa vem, kdo je on v svojem bistvu.'' Dodala je, da razume, kaj je Kanye želel sporočiti in povedati, to je izpostavila kot prednost, ki jo prinaša dolgoletno poznanstvo.  

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.