6°C

Kim Kardashian in Pete Davidson na zmenku: objemi in dotiki

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
7
Kim Kardashian in Pete Davidson, najbolj oblegan zvezdniški parček ta hip, sta se odpravila še na en zmenek. Zaljubljenca sta si privoščila poceni večerjo – pico, paparaci pa so ujeli trenutek, ko sta si izkazovala nežnosti in se objemala.

Kim Kardashian in Pete Davidson ujeta na zmenku.
Kim Kardashian in Pete Davidson ujeta na zmenku.FOTO: Profimedia

Kim Kardashian in Pete Davidson sta si privoščila še en zmenek in se odpravila na večerjo – pico. Paparaci so slavna zaljubljenca ujeli, ko sta se pritihotapila skozi zadnja vrata italijanske restavracije Jon & Vinny's Fairfax v Los Angelesu, kjer vlada veliko bolj sproščeno vzdušje kot v restavraciji Carbone v New Yorku, ki velja za priljubljeno zbirališče zvezdnikov, hkrati pa je tudi najljubša restavracija Kiminega bivšega moža Kanyeja Westa.

41-letna Kim in 28-letni Pete, zvezdnik satirične oddaje Saturday Night Live, sta v restavraciji sedela za eno od lesenih miz, medtem ko sta jedla pico margerita, za večerjo pa sta po poročanju portala Page Six plačala 17,75 dolarja, kar je približno 15,5 evra.

Fotografi slavnima zaljubljencema ves čas dihajo za vrat. Medtem ko sta šla po sladoled, sta si izkazovala nežnosti in se objemala ter se nista pustila motiti.

Slavna zaljubljenca sta se držala za roke, ko sta hodila do parkirišča. Kim in Pete se že več tednov ne skrivata v javnosti in uživata v skupnih trenutkih. Na prvi pogled počneta vse tisto, kar bi navadni smrtniki, ki imajo več zasebnosti od njiju. Prejšnji mesec so ju ujeli v objektiv, ko sta šla v kino, pred kratkim pa sta si privoščila kratek romantičen pobeg do Bahamov.

Kim je lani izjavila, da si želi razmerje, v katerem bi uživala v majhnih stvareh. "Imam vse velike reči," je dejala v epizodi V koraku z družino Kardashian, ki je bila predvajana junija 2021. "Imam luksuz, vse, kar si lahko zamislite … in hvaležna sem za vse te izkušnje. Ampak mislim, da sem pripravljena na manjše izkušnje, za katere menim, da bodo več pomenile."

Kardashianova je februarja 2021 po sedmih letih zakona vložila zahtevo za ločitev od Westa. Skupaj imata štiri otroke: 8-letno North, 6-letnega Sainta, 3-letno Chicago in 2-letnega Psalma.

Oboževalcem nič ne uide

Po tem ko sta se pred dnevi zaročila Megan Fox in Machine Kelly Gun, še pred tem pa oktobra lani  Kourtney Kardashian in Travis Barker, so oboževalci opazili zanimivo podrobnost. Tako Travis kot Machine Kelly Gun sta svoji izbranki zaročila v črtastih črno-belih majicah. Po družbenih omrežjih je primerjava dveh slavnih zarok hitro zaokrožila, oboževalci pa so se malo v šali začeli spraševati, ali je kdo opazil Peta, če se je že odpravil po nakupih za črtasto majico, saj naj bi bila prav ta po njihovem mnenju zgovoren dokaz, da načrtuje zaroko s Kim. A ker je njuna zveza še dokaj sveža, imata še dovolj časa, da naredita ta pomemben korak.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.