Tuja scena

Kim Kardashian se je z galerijo fotografij poslovila od pokojne tete

Los Angeles, 22. 03. 2024 17.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kim Kardashian se je na Instagramu z galerijo starih družinskih fotografij poklonila pokojni teti, ki je pred nekaj dnevi nepričakovano umrla. "Tako zelo te imam rada, teta Karen," je zapisala zvezdnica. Od 65-letne Karen Houghton se je poslovila tudi njena sestra Kris Jenner, ki je zapisala, da je zavita v globoko žalost.

"Tako zelo te imam rada, teta Karen," je pod galerijo starih družinskih fotografij zapisala zvezdnica Kim Kardashian in se poslovila od pokojne tete. S sledilci je delila fotografije trenutkov iz otroštva in mladosti, ki jih je preživela s svojo teto.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Od pokojne tete se je s fotografijo poslovila tudi Kylie Jenner, medtem ko sta Kourtney in Khloe svoje sožalje izrazili v obliki komentarja pod fotografijo.

Spomnimo, 65-letna Karen Houghton je po besedah starejše sestre Kris Jenner umrla nepričakovano, razloga smrti ob tem ni razkrila. "Karenina smrt je opomin, da je življenje tako kratko in dragoceno in da jutri ni nikoli obljubljen. Tistim, ki jih imamo radi, moramo povedati, kako zelo jih imamo radi," je med drugim zapisala žalujoča Jennerjeva in dodala, da je zavita v globoko žalost.

"Srce me boli za mojo mamo MJ in mojo nečakinjo Natalie in prosim, da nas Bog vse vodi v tem težkem času," je zapisala na svojem profilu. "Karen je bila lepa navzven in navznoter. Bila je najbolj prijazna, najbolj občutljiva in ranljiva in tako smešna." 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.