Tuja scena

Kim v novi kampanji na pomoč priskočili nekdanji Viktorijini angelčki

Los Angeles, 05. 04. 2022 09.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kim Kardashian je k promocijski akciji, ki najavlja novo linijo spodnjega perila, povabila znana imena iz sveta mode. V sklopu kampanje potencialne kupce nagovarjajo pomanjkljivo oblečene Heidi Klum, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio in Candice Swanepoel. Pred objektivi pa se jim je kasneje pridružila tudi Kardashianova.

Nekdanjim Viktorijinim angelčkom se je na fotografiranju nepričakovano pridružila tudi Kim Kardashian, ki stoji za znamko priljubljenega spodnjega perila in oblačil za prosti čas. Promocijsko gradivo, ki najavlja novo linijo v zemeljskih tonih, bo kupce nagovarjalo z znanimi obrazi, manekenke pa so se skupaj z resničnostno zvezdnico pred objektivi pojavile prvič.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Štiri nekdanje manekenke – Heidi Klum, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio in Candice Swanepoel – v svet pošiljajo sporočilo, da je kolekcija namenjena vsem oblikam postave, kar kaže tudi njeno uradno poimenovanje (Fits Everybody), vključuje pa spodnje hlačke, nedrčke in bodije.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Manekenke, ki so si v preteklosti večkrat nadele krila in se sprehodile po pisti enega najodmevnejših modnih dogodkov, vsakoletni predstavitvi spodnjega perila Victoria's Secret, so nad tokratnim sodelovanjem naravnost navdušene. 48-letna Klumova je na Instagramu zapisala, da je bilo na snemanju super, in dodala: ''Minilo je kar nekaj časa, odkar smo se vse zbrale, zato je bilo to srečanje nekaj posebnega.'' 40-letna Alessandra Ambrosion je druženje označila za enkratno, 33-letna Candice Swanepoel pa je bila nad druženjem s skupino deklet navdušena.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tudi Kardashianova je razkrila podrobnost s snemanja. Na Twitterju je priznala, da se skupini zvezdnic iz sveta mode najprej ni nameravala pridružiti, potem pa je vskočila, saj je imela občutek, da zamuja nekaj ikoničnega. Sedaj fotografijo krasi na sredini.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V uradni izjavi za javnost so ob lansiranju nove kolekcije iz podjetja v lasti Kardashianove sporočili, da ''vsa izbrana štiri dekleta, ki sodelujejo v kampanji, predstavljajo moč, energijo in večno privlačnost s podobo, ki odraža njihovo trajno zapuščino. Znamka s tem slavi močne in vplivne ženske, s kosi oblačil za oblikovanje postave pa poudarja prestiž visoke mode. Tako se lahko vse ženske počutijo kot ikone."

V preteklosti je izdelke, za katerimi stoji uspešna in podjetna Kim Kardashian, predstavljalo nekaj znanih oseb. Med drugimi so v kampanjah zasijale tudi njena sestra Kourtney Kardashian, igralka Megan Fox, nekdanji model Kate Moss ter olimpijski in paraolimpijski športniki. 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kajpavzdevek
05. 04. 2022 12.17
+10
Nič niso priskočile na pomoč ampak so naredile to za plačilo !
Fukofakic
05. 04. 2022 11.44
-2
Zakaj na trenutni anketi ne dodate vse stranke, ki kandidirajo? Oziroma vsaj dodate možnost: ''nobenega od teh''
Fukofakic
05. 04. 2022 11.45
-2
Sprašujem zato, ker ste nakaj časa nazaj na televiziji dejali da hočeti biti politično nevtralni in neodvisni...
Militos
05. 04. 2022 11.33
+4
Tajra je gotova.
Wingman
05. 04. 2022 10.57
+3
proti objektivizaciji…
Wingman
05. 04. 2022 10.56
+6
Obenem pa so borke za pravice žensk in objektivizaciji ženskega telesa…
sinus90
05. 04. 2022 10.24
+4
Kim najmanj privlačna od vseh na slikah
Abica
05. 04. 2022 12.36
+0