Tuja scena

Kimina hoja tarča posmeha: Prometni znak v bolečinah

Pariz, 12. 03. 2022 10.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zvezdnica se je na pariškem tednu mode pojavila v posebni opravi modne hiše Balenciaga, ki je bila sestavljena iz rumenega opozorilnega traka. Kljub temu da je že drzna oprava sama po sebi zbudila veliko pozornosti, si je največ ljudi zapomnilo njeno nenavadno hojo, ki je bila posledica oprijetih oblačil. Uporabniki družbenih omrežij zato niso tratili časa in na njen račun hitro ustvarili številne viralne šale.

Ko se je zvezdnica Kim Kardashian, ki je nedavno tudi uradno opustila priimek bivšega soproga, pojavila na pariškem tednu mode, je zaradi svoje kričeče oprave zbudila veliko pozornosti. Ta je bila namreč v celoti sestavljena  iz rumenega opozorilnega traku, ki se običajno uporablja za označevanje nevarnosti.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

A kljub temu da je bilo opravo težko zgrešiti, je še več pozornosti v resnici prejel njen način hoje, ki je zaradi konstrukcije oblačil spominjal na robota. Uporabniki družbenih omrežij zato niso tratili časa in na račun 41-letnice hitro ustvarili številne viralne šale.

"Poglejte hojo, Kim se je z njo očitno mučila. Izgleda kot prometni znak v bolečinah," je na Twitter zapisal eden od uporabnikov, medtem ko se je drugi pošalil, da sam tako hodi, ko nujno mora iti na stranišče. "Zakaj tako hodi, spominja me na lik iz risanke Svet igrač," je bila asociacija nekoga na Instagramu, pri čemer ga je drug popravil in dejal, da Kim v resnici bolj izgleda kot lik iz Terminatorja.

Nekateri uporabniki družbenih omrežij so naredili celo korak dlje in rumeno opravo poustvarili. Poleg Andree Meza, zmagovalke Miss Universe iz leta 2020, si je rumene trakove za zabavno rekreacijo oprave nadela tudi newyorška komičarka Robyn Schall. Prav slednja je nepraktičnost oprave preverila z opravljanjem vsakdanjih opravil in se med drugim odpravila na podzemno železnico ter celo v Balenciagino trgovino, od koder oprava prvotno izvira. 

Rumena oprava v izvedbi Miss Universe 2020 in komičarke Robyn Schall.
Rumena oprava v izvedbi Miss Universe 2020 in komičarke Robyn Schall. FOTO: Instagram

Po besedah modne direktorice in glavne modne kritičarke pri New York Timesu Vanesse Friedman, ki je bila na modnem dogodku, je Kardashianova med hojo ustvarjala zvok lepljivega traku."Bojim se, da se bo trak raztrgal, ko se bom usedla," je izjavila Kim, ki je na svojem profilu na Instagramu sledilcem pokazala, kako je nenavadna oprava nastajala. Pri lepljenju traku na njeno telo so sodelovale kar štiri asistentke.

Kljub vsem šalam pa ima zvezdnica v teh dneh tudi razlog za veselje. Višje sodišče v Los Angelesu je namreč ugodilo njeni prošnji za ločitev od raperja Kanyeja Westa, s katerim ima štiri otroke, in dovolilo opustitev soprogovega priimka iz uradnih dokumentov. S tem jo je sodišče razglasilo za uradno ločeno. Nekdanja zakonca imata skupaj osemletno North, šestletnega Sainta, štiriletno Chicago in dveletnega Psalma

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3