Tuja scena

Kirsten Dunst in njen zaročenec dobila drugega sina

Los Angeles, 11. 09. 2021 12.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Kirsten Dunst in njen zaročenec Jesse Plemons sta se razveselila drugega otroka. Zvezdnica je razkrila, da je rodila pred štirimi meseci, na svet pa je prijokal zdrav fantek, ki sta ga poimenovala James Robert.

Kirsten Dunst in Jesse Plemons sta se razveselila drugega otroka.
Kirsten Dunst in Jesse Plemons sta se razveselila drugega otroka. FOTO: AP

Kirsten Dunst, ki bo aprila naslednje leto praznovala okrogli jubilej – 40 let, je v zadnjem intervjuju za New York Times spregovorila o svojem novorojenčku Jamesu Robertu, za katerega je dejala, da ima velik apetit: "On je angelček, ampak lačen angelček. In težak."

"Tako zelo sem utrujena, že štiri mesece nisem prespala noči," se je nasmehnila in povedala, da je njen zaročenec Jesse Plemons odsoten zaradi službe, saj snema dramo Martina Scorseseja Killers of the Flower Moon. "Oh, tudi oko mi je začelo trzati. Resnično sem v zanimivem življenjskem obdobju," je bila malo sarkastična in s tem dala jasno vedeti, da je utrujena in da je življenje z dvema otrokoma pestro.

39-letna Kirsten Dunst, ki ima z zaročencem tudi 3-letnega sina Ennisa, je marca s fotografijo za naslovnico revije W Magazine's Director naznanila svojo drugo nosečnost. Osupljive foto nosečniške utrinke je režirala njena dolgoletna prijateljica in sodelavka Sofia Coppola

Kirsten Dunst, ki je rodila pred štirimi meseci, se je pred dnevi udeležila beneškega filmskega festivala.
Kirsten Dunst, ki je rodila pred štirimi meseci, se je pred dnevi udeležila beneškega filmskega festivala. FOTO: AP

Dunstova in Plemons, ki sta oba predana igralskemu poklicu, sta se spoznala na snemanju serije Fargo, ki je potekalo leta 2015. Svojo zaroko sta naznanila dve leti kasneje in se spomladi leta 2018 razveselila prvorojenca Ennisa.

Avgusta 2019 se je igralka razgovorila o vrnitvi na delo po rojstvu prvorojenca in opozorila, da je bilo zanjo kar zahtevno. "Drugi teden sem jokala tašči," je bila iskrena. "To je bilo najtežje delo, kar sem jih kdaj opravila, takoj po petih mesecih počitka in z dojenčkom. Bila sem tako utrujena. S seboj domov sem si prinesla sendvič s tuno, ki sem ga vzela z bifeja na setu. Privoščila sem si kopel in potem pojedla svoj sendvič v postelji, medtem ko sem brala scenarij in se učila tekst za naslednji dan."

Na svojo srečo pa je zvezdnica našla partnerja, s katerim si je ustvarila življenje – tako na ekranih kot zunaj njega. "On je moj najljubši igralec najboljši, s katerim sem kadar koli delala," ni skoparila s presežki. "Preprosto sem vedela, da bo v mojem življenju ostal za vedno. Nisem vedela, v kakšnem obsegu bo to. Ko je bilo serije konec, sem ga močno pogrešala. Šele leto kasneje sva se dobila. Oba sva bila dovolj pametna, da sva se spraševala, ali sva se tako dobro ujela le zato, ker sva delala skupaj. Ampak bilo je resnično."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ParleVuFranse
11. 09. 2021 13.20
-1
Oooo pa to je on necak skrajnih desnicarjev v Breaking Bad, odlicen igralec!