Tuja scena

Konec družinske tradicije: Kardashianovi letos brez božične čestitke

Los Angeles, 05. 12. 2018 09.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Praznični čas je za družino Kardashian dolga leta predstavljal poseben družinski ritual: fotografiranje za božično-novoletno voščilnico. Tematika je bila vsako leto drugačna, spreminjala pa se je tudi zaradi novih družinskih članov. Kim je zdaj obelodanila novico, da bodo letos prekinili dolgoletno tradicijo.

Voščilnica, na kateri je prisoten tudi Bruce Jenner - danes znan kot Caitlyn Jenner
Voščilnica, na kateri je prisoten tudi Bruce Jenner - danes znan kot Caitlyn Jenner FOTO: Profimedia

Rojstni dnevi, noč čarovnic, dan zahvalnosti, božično-novoletni prazniki ... Pri Kardashianovih je bilo vse to in še več vedno pospremljeno z velikim pompom in vnaprej načrtovanim glamuroznim vzdušjem. Kot kaže, pa so se letos odločili prekiniti eno izmed dolgoletnih družinskih tradicij. Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian West je namreč nedavno obelodanila novico, da se družina Kardashian-Jenner letos ne bo fotografirala za božično-novoletno voščilnico, kar je bilo sicer pri njih že dolga leta ustaljena navada. Družina je vsako leto zajela nekoliko drugačno tematiko – ko so bili Kim, Kourtney, Khloe, Rob, Kylie in Kendall mlajši, so bile pogoste praznične fotografije v pižamah in sproščenem vzdušju in ko je družina z leti rasla in se razvijala, se je skladno s tem razvijalo tudi drugačno vzdušje in različna tematska ozadja.

Kardashianovi pred leti zajeli praznični duh v tematsko usklajenih pižamah
Kardashianovi pred leti zajeli praznični duh v tematsko usklajenih pižamah FOTO: Profimedia

Pri Kardashianovih je v zadnjih nekaj letih prišlo do številnih sprememb: Kourtney in Scott Disick sta se po dolgoletnem partnerstvu razšla, Kim se je poročila s Kanyejem Westom in povila tri otroke, mami sta postali tudi Khloe in Kylie Jenner, starševstva pa se je razveselil tudi njihov brat, Rob Kardashian. Bruce Jenner, ki je bil dolgoletni partner Kris Jenner, je spremenil spol in se odselil, kar je botrovalo tudi popolnoma drugačni družinski voščilnici v preteklem letu, na kateri so bile pretežno 'dame' Kardashian-Jenner z otroki, na nekaterih fotografijah pa jim je družbo delal tudi Kanye.

Lanskoletna božično-novoletna voščilnica družine Kardashian
Lanskoletna božično-novoletna voščilnica družine Kardashian FOTO: Profimedia

In zakaj točno se je torej družina odločila, da letos ne bo posnela voščilnice? Kim je podala izjavo, da je bilo fotografiranje v preteklem letu tako dramatično, da je popolnoma omajalo temelje dolgoletnega prazničnega vzdušja: ''Lanskoletna drama nas je popolnoma pretresla ... '' Ob lanskoletnem fotografiranju sta se namreč sestri Kim in Kourtney sprli in svoj spor prenesli tudi na družbena omrežja, saj je Kim dejala, da je izmed vseh sester Kourtney fizično 'najmanj zanimiva'. Kourtney je bila ob sestrini opazki nekaj časa užaljena in ji je odgovorila, da se v življenju ne namerava ukvarjati zgolj z lastnim videzom in da je za razliko od nje bolj posvečena otrokom in družinskim obveznostim. Poleg spora v preteklem letu naj bi bila velika ovira letošnjega fotografiranja tudi zasedenost družinskih članov in dejstvo, da ne živijo več pod eno streho, zaradi česar bi bilo usklajevanje njihovih urnikov še toliko težje. O tem, ali je fotografiranje odpovedano le za letošnje leto, ali pa se bodo tej tradiciji dokončno odpovedali, zaenkrat še ni znano.

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Vaukan
05. 12. 2018 10.52
+5
Dol mi visi...
Kopriva60918022
05. 12. 2018 10.50
+2
bogu hvala za to
Houdor
05. 12. 2018 10.32
+9
množijo se ko zajci
Ka pa mislis
05. 12. 2018 09.53
+12
Js mislu da so sam 2 osebi. Vidim pa da jih je kot šhi pta rjev