Tuja scena

Konec ljubezni za enega najlepših parov

Ciudad de Mexico, 18. 12. 2018 15.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ana Brenda Contreras in Ivan Sanchez, ki sta veljala za enega najlepših zvezdniških parov, sta se po treh letih zveze razšla. Govorice, da v njuni zvezi škripa, so se začele pojavljati že pred meseci.

Ana Brenda Contreras in Iván Sánchez sta se po treh letih razšla.
Ana Brenda Contreras in Iván Sánchez sta se po treh letih razšla. FOTO: Televisa International

Za razhod Ane Brende Contreras in Ivana Sancheza, ki sta veljala za enega najlepših zvezdniških parov, je bila kriva razdalja, saj Ana Brenda zadnje tedne živi v Atlanti, Ivan pa je bil zadnje mesece razpet med Mehiko in Španijo.

31-letna mehiška igralka je namreč Mehiko zamenjala za Atlanto zaradi novega projekta - dobila je vlogo v seriji Dynasty, v kateri nastopa skupaj z igralcem Grantom Showom, ki se ga mnogi spominjajo po vlogi Jaka Hansona v TV uspešnici Merlose Place.

Ana Brenda Contreras in Grant Show v seriji Dynasty
Ana Brenda Contreras in Grant Show v seriji Dynasty FOTO: Profimedia

Da sta se Ana in Ivan odtujila, so oboževalci opazili tudi na družbenih omrežjih. Nekdanja zaljubljenca sta svojih profilih na Instagramu prenehala objavljati skupne fotografije.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ana je na svojem profilu njuno skupno fotografijo nazadnje objavila 30. aprila in prav tako tudi Ivan. Obe fotografiji sta bili posneti na slavnostni preprogi podelitve filmskih nagrad Premios Platino.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sveže samska Ana je za portal Hola ob razhodu povedala: ''Z Ivanom sva v obdobju, ko se ne moreva veliko videti. Nemogoče je, da na silo nekaj želiš, ko si tako daleč ... Nimam prostega niti enega dneva, medtem ko snemam serijo. Rada ga imama, obožujem ga in je zelo posebna oseba. Še vedno se slišiva in vedno bova prisotna v življenju drug drugega. Vse je v redu, ampak v resnici se ne moreva videti. Ne vem, kaj se bo zgodilo jutri.''

Iván Sánchez in Ana Brenda sta se spoznala leta 2015 med snemanjem telenovele Odpuščanje ljubezni (Lo Imperdonable), kjer sta tudi zanetila plamen ljubezni. 44-letnik je dve leti kasneje sprejel projekt v Španiji, kjer je na gledaliških odrih navduševal v muzikalu El Guardaespaldas (Telesni stražar). Za zdaj pa ni zanno, ali bo kariero nadaljeval v rodni Španiji ali v Mehiki.

Ana in Iván sta se zaljubila med snemanjem telenovele Odpuščanje ljubezni (Lo Imperdonable).
Ana in Iván sta se zaljubila med snemanjem telenovele Odpuščanje ljubezni (Lo Imperdonable). FOTO: Televisa International
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.