Tuja scena

Kourtney Kardashian o sestrinem novorojenčku: Želim ga podojiti

Los Angeles, 24. 11. 2022 10.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V zadnji epizodi druge sezone družinskega šova The Kardashians je Khloe Kardashian sestram predstavila svojega sina, ki ga je pozdravila s pomočjo nadomestne matere. Dojenček, čigar ime ostaja neznanka, je najstarejšo izmed slavnih članic družine tako navdušil, da je priznala, da si ga želi podojiti. S to izjavo je presenetila tako svoje družinske člane kot gledalce.

Khloe Kardashian je v zadnji epizodi druge sezone družinskega šova The Kardashians gledalcem prvič ponudila vpogled v novega družinskega člana, sinčka, ki ga je s pomočjo nadomestne matere pozdravila skupaj z nekdanjim partnerjem Tristanom Thompsonom. Novorojenčka, čigar ime ostaja neznanka, je pred kamerami pokazala svojim sestram, ki so bile nad njim navdušene.

Kourtney Kardashian o sestrinem novorojenčku: Želim ga podojiti.
Kourtney Kardashian o sestrinem novorojenčku: Želim ga podojiti. FOTO: Profimedia

Dojenček je poseben pečat pustil na Kourtney Kardashian, najstarejši izmed slavnih članic družine, ki je dejala, da je nov družinski član tako prisrčen, da bi ga najraje kar podojila. Ob tem je dodala, da ji je pri dojenčkih najljubše to, kako odprejo svoja usta in kako dišijo. Z izjavo o dojenju je presenetila tako gledalce kot svoje sestre. "O moj bog, Kourtney, dajmo se umiriti," je izjavo pokomentirala Khloe, medtem ko so se ostale sestre situaciji nasmejale.

Kourtney Kardashian dojenčki sicer niso tuji, saj je z bivšim partnerjem Scottom Disickom starš kar trem otrokom, 12-letnemu Masonu, 10-letni Penelope in sedemletnemu Reignu. Poleg tega pa je Kourtney v preteklih epizodah družinskega šova iskreno spregovorila o tem, da si s soprogom Travisom Barkerjem želi skupnih otrok, a da pot do zanositve ni lahka.

Khloe Kardashian in Tristan Thompson s hčerko True
Khloe Kardashian in Tristan Thompson s hčerko True FOTO: Profimedia

Khloe se je za drugega otroka s Tristanom odločila le nekaj dni, preden je skupaj z javnostjo izvedela, da košarkar otroka pričakuje tudi z manekenko Maralee Nichols. "Khloe in Tristan sta že delala na drugem otroku, ko je javnost zadel škandal. Khloe se je nato odločila, da bo otroka vzgojila sama," je pojasnil vir blizu družine. O težki preizkušnji z nezvestim partnerjem je Khloe spregovorila tudi v eni izmed epizod svojega šova, ko je priznala, da jo poleg nezvestobe bolita tudi posmeh in obsojanje javnosti.

Spomnimo, Tristan Thompson je Khloe prvič javno prevaral tik pred rojstvom njune hčere True. Zaradi novorojenke sta se nato odločila, da zvezi ponudita še eno priložnost, in že ko se je zdelo, da jima je to uspelo, so v javnost pricurljale govorice o novi nezvestobi. Tristana so namreč očividci ujeli v tesnem stiku z dobro prijateljico družine Kardashian, Jordyn Woods

Par, ki je po mesecih življenja narazen ljubezni ponudil še tretjo priložnost, pa je nato v lanskem letu dokončno razdrlo rojstvo otroka, za katerega se je izkazalo, da je plod afere Thompsona z omenjeno manekenko.

Glasujte za najboljši portal v regiji
  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

slimy12
25. 07. 2023 21.06
+2
dojilja Kardashianka, lool
RdečaKapica
04. 01. 2023 09.04
+4
...in te pacientke so menda zgled tisočim dekletom...kam gre svet
Professor
24. 11. 2022 13.36
+7
Pa lahko ga podojiš...
Amasakul
24. 11. 2022 13.06
+12
Groza, kaj nastaja iz teh ženskih fac, prave možače babe. Upam, le da jim še kaj ne zraste, kot npr. fotru, ki so raje rezali odvečno meso.
User1538643
24. 11. 2022 12.35
+4
Želi dojiti.....??
Uporabnik1921539
24. 11. 2022 12.32
+13
Vsaka njihova domislica je nolj neumna od prejsnje a ker v danasnjem casu nisi normalen,ce si normalen,jim uspeva sluziti na kupe
AbcXyz1
24. 11. 2022 12.28
+16
Ko že imaš preveč vsega in ti gre pamet na neko drugo stran...
Reality check
24. 11. 2022 12.26
+21
Tipična disfunkcionalna družina… nimajo ravno pospravljebega podstrešja