Kourtney spet samska, on že na počitnicah z drugo

AVTOR
B.T.
KOMENTARJI
0
Očitno najstarejša izmed sester Kardashian, 39-letna Kourtney, nima včasih dovolj samo zvezdniškega življenja in vse pozornosti okoli sebe, temveč je naredila rez tudi v zasebnem življenju. Razšla se je z Younesom Bendjimo, ki so ga v Mehiki že opazili z novo žensko.

Kourtney Kardashian in Younes Bendjima sta se po dobrih dveh letih razšla.
Kourtney Kardashian in Younes Bendjima sta se po dobrih dveh letih razšla.FOTO: Backgrid

Po dveh letih sta se razšla Kourtney Kardashian inYounes Bendjima, ki sta se srečala leta 2016 na pariškem tednu mode. Vse odtlej sta bila praktično nerazdružljiva, a je zdaj zanju očitno konec vsega lepega.

Konec naj bi naredila ona, njega pa so že opazili na počitnicah v Mehiki, kjer je bil z Jordan Ozuna, ki je bila prej romantično povezana tako z Justinom Bieberjemkot z nekdanjim njene polsestre Kylie Jenner, raperjemTygo.

Kourtney je sicer nedavno dejala, da če bi imela dovolj denarja, ne bi sodelovala v resničnostnem šovu, ampak bi bila samo mama. V prepiru je sestrama Kim inKhloe dejala tudi, da jo je včasih sram, da je del te slavne družine.

Ali gre za dobro marketinško potezo ali njene resnične misli, pa tako ostaja vprašanje ...

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.