5°C

Kris Jenner je prekinila molk o hčerini ločitvi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
4
Kris Jenner se je odzvala na ločitev hčere Kim Kardashian in njenega zdaj že skoraj bivšega moža Kanyeja Westa. V intervjuju, v katerem je komentirala tudi ločitev, je dejala, da je cilj vseh staršev – tako otrok tega para kot tudi zanju – da so srečni.

Kris Jenner je v pogovorni oddaji The Kyle & Jackie O Show dejala: "Mislim, da bo vedno težko, še posebej ker je vpletenih toliko otrok. Dobra stran naše družine je, da si vedno stojimo ob strani, se podpiramo in se imamo zelo zelo radi. Vse, kar si želim, je, da bi bila ta otroka srečna. In želim si, da bi bili otroci srečni. To je cilj."

Ob sobotah in nedeljah si lahko na BRIO ogledate šov o Kardashianovih.

West in Kardashianovaima sicer štiri otroke: dve hčeri – 7-letno North in 3-letno Chicago,  in dva sinova – 5-letnega Sainta in 1-letnega Psalma. Koga natančno je imela Jennerjeva v mislih, ko je omenila dva otroka, ni jasno. Splošno mnenje je, da je govorila o hčeri in možu, saj ni znano, da bi kateremu od vnukov posvečala več pozornosti.

Kris Jenner
Kris JennerFOTO: Profimedia

"Vsi si za svoje družine želimo le, da bi drug drugega imeli radi in ga cenili. Da smo vsi v redu. Tega si želi vsaka mama,"je še dejala Jennerjeva.

Kim je pred mesecem vložila dokumente za razvezo. Pričakovati pa je, da se bo z zaključkom serije o družini Kardashian pojavilo še več članov klana Kardashian-Jenner, ki bodo želeli spregovoriti o paru.

PREBERI ŠE
Kim Kardashian tudi uradno vložila zahtevo za razvezo od Kanyeja Westa

Znano je, da mati Jenner z zdaj že skoraj bivšim zetom ni imela preveč dobrega odnosa. West je julija lani na Twitterju Jennerjevo imenoval 'Kris Džong Un'. Objavo je potem izbrisal.  

Vir blizu družine je za portalPage Six januarja dejal, da je West naveličan življenja v družini Kardashian, še posebej Kris, ki mora imeti vedno vse pod nadzorom.

Koronavirus pasica nova