20°C

Kristen Bell mladoletni hčeri zalotila med pitjem brezalkoholnega piva

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
10
Priljubljena igralka je v nedavnem intervjuju razkrila, kaj sta v preteklem tednu ušpičili njeni šele sedem- in petletni deklici. Med poukom od doma sta si privoščili brezalkoholno pivo. Bellova pa dejanje zagovarja: ''To ima zanju sentimentalno vrednost, tako se počutita bližje očetu.'' Dax Shepard namreč obeležuje 16 let treznosti.

Kristen Bell je pred kratkim izdala, da so v njeni družini kar trije ljubitelji brezalkoholnega piva. Igralkin mož Dax Shepardje trezen že 16 let, zato si tovrstno pijačo pogosto privošči, osvežilni napitek pa obožujeta tudi obe hčeri. V spletnem pogovoru je priljubljena zvezdnica odgovorila na vprašanje, kaj je najbolj smešna stvar, ki sta jo v preteklem tednu storili njuni hčeri, 7-letna Lincoln in 5-letna Delta.

Kristen v družinskih navadah, ki vključujejo brezalkoholno pivo, ne vidi nič slabega.
Kristen v družinskih navadah, ki vključujejo brezalkoholno pivo, ne vidi nič slabega.FOTO: Profimedia

''Poslušajte, zavedam se, da bom glede tega na tapeti. Naj v začetku povem, da mi je vseeno. Lahko mi date kakršen koli nasvet. Lahko mi rečete, da sem grozna mama. Vseeno mi je. Sva odlična starša, vsaj tako mislim. Učim se vsaki dan. In naj poudarim, da je bilo brezalkoholno,''je uvodoma pojasnila njene občutke. Nato pa nadaljevala z odgovorom na vprašanje, ki ji je bilo zastavljeno.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

''To jutro sem jima vklopila aplikacijo Zoom. Med šolskimi obveznostmi imata tudi 15-minutne premore, ko jima je dovoljeno skakati naokrog ter poseči po prigrizkih. Ko sem vstopila v sobo, da preverim kaj počneta, ura je bila 9.30 zjutraj, sta obe ob prižgani aplikaciji za spletno komuniciranje pili brezalkoholno pivo,'' je povedala začudena igralka. V tistem trenutku je pomislila, kaj si o njenih deklicah in o njej kot mami mislijo drugi starši, potem pa se je zavedla, da se ne ozira na menja drugih ljudi.

PREBERI ŠE
Kristen Bell možu čestitala za 16 let treznosti: Vse najboljše!

''Ko se je rodila prva deklica, sva jo dala v nosilko in se z njo sprehajala po soseski. Dax je vmes pil brezalkoholno pivo in deklica se je pločevinke dotikala in jo dajala v usta. Za najini deklici je to sentimentalna stvar. Daje jima občutek, da sta blizu z očetom,'' je razložila. Čez nekaj let sta obe ta napitek želeli tudi ob večerjah v restavracijah. Dan, preden sta pločevinki odprli med poukom na domu, sta pijačo pili tudi z očetom pri večernem obroku. ''S tem ni nič narobe, to je samo gazirana pijača. Z njima pogosto govoriva o treznosti in o tem, kako pomembno je, da očka ne pije alkohola,''je dodala.