Tuja scena

Kuharska knjiga Pamele Anderson sprva darilo za sinova, nato za ves svet

Otok Vancouver, 08. 04. 2024 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pamela Anderson se podaja v kuharske vode. Izdala je namreč knjigo receptov, ki jih je sprva namenila svojima sinovoma. "Knjiga slavi čarobnost slikovitih okolij, kjer ima narava vedno ponosen sedež za mizo. Komaj čakam, da bo v vseh vaših domovih, od naše družine vaši," je ob izdaji zapisala na svojem Instagramovem profilu.

Pamela Anderson je izdala kuharsko knjigo. "Navdušena sem, da lahko z vami delim delo, polno ljubezni. Kar se je začelo kot vselitveno darilo za moja fanta – škatla kartic z recepti, preprosto naslovljena Rada te imam, je preraslo v projekt, ki povzema vse naše najljubše stvari. Kuharica o življenjskem slogu," je zapisala igralka, ki je recepte sprva namenila zgolj sinovoma Brandonu Thomasu in Dylanu Jaggerju.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dodala je: "Nič posebnega, samo posodobljeni družinski recepti na rastlinski osnovi in kako zabavati s skromnim veseljem. Knjiga slavi čarobnost slikovitih okolij, kjer ima narava vedno ponosen sedež za mizo. Komaj čakam, da bo v vseh vaših domovih, od naše družine vaši."

O knjigi je spregovorila tudi za revijo People. "Ta knjiga je bila delo ljubezni, iz mojega srca razlita v vesolje z vsemi mojimi najljubšimi stvarmi iz mojega življenja, navdihnjena z mojimi potovanji, večinoma z otoka, na katerem sem odraščala, deževnega gozda, ki zasluži vso slavo," je dejala igralka, ki prihaja z Vancouvrovega otoka, kjer trenutno tudi živi.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Zivo
08. 04. 2024 08.28
+3
Pamela vedno znova pozitivno preseneča.