Tuja scena

Kylie Jenner in Timothée Chalamet prvič skupaj ujeta v javnosti

Beverly Hills, 01. 06. 2023 21.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po več kot mesecu ugibanj, ali sta Kylie Jenner in Timothée Chalamet par, so zvezdnika paparaci ujeli v objektiv med druženjem na pikniku. Kot kaže, sta drug drugega že predstavila svojim najbližjim, saj sta bili na pikniku tudi Kyliejina sestra Kendall in Timothéejeva sestra Pauline.

Sta Kylie Jenner in Timothée Chalamet nov zvezdniški par?
Sta Kylie Jenner in Timothée Chalamet nov zvezdniški par? FOTO: AP

Resničnostno zvezdnico Kylie Jenner in ameriškega igralca Timothéeja Chalameta so paparaci prvič skupaj ujeli v objektiv. Fotografirali so ju na pikniku s sorodniki, kjer sta uživala v družbi drug drugega, pridružili pa sta se jima tudi Kyliejina sestra Kendall Jenner in Timothéejeva sestra Pauline Chalamet

To so prve skupne fotografije, odkar sta prejšnji mesec zanetila govorice, da sta par, ko so po medijih zakrožile fotografije Kyliejinega avta, ki je parkiran pred Timothéejevo hišo. Na družbenem omrežju so dvignile veliko prahu, saj so bili mnogi oboževalci začudeni, da bi se lahko zvezdnika, ki sta si na videz tako drugačna, tako dobro ujela.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Page Six poroča, da naj bi bila zveza med Kylie in Timothéejem že precej resna, saj skupaj preživljata skoraj vsak dan. Resničnostna zvezdnica naj bi namreč tudi do šest dni na teden preživela v kalifornijski vili filmskega igralca, očividci pa naj bi ju opazili na kavi in skupni telovadbi. Kylie in Timothée medtem svoje zveze še nista javno komentirala.

Jennerjeva je samska šele nekaj mesecev, saj so tuji mediji januarja poročali, da se je nedavno razšla z raperjem Travisom Scottom, s katerim ima dva otroka – petletno Stromi in enoletnega Aireja. Chalamet medtem svojo zasebnost skrbno skriva, nazadnje so ga paparaci ujeli med poljubljanjem Eize González leta 2020.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

eva klevska
04. 08. 2023 19.39
Vsa plastika na njej tehta več kot dečko.
Amor Fati
02. 06. 2023 08.28
+1
Lahko smo ziher da bo trajalo večno 😂
PegySue
02. 06. 2023 08.16
+4
Začudi me,ko vidim,da si nekdo s tako dobrim imenom in resnično nadarjenostjo,želi stikov z osebami iz te porno-silikonske družine...