Tuja scena

Lady Gaga o izbrisanem ljubezenskem prizoru s Salmo Hayek: Bilo je super

Los Angeles, 26. 01. 2022 11.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pevka Lady Gaga je v ameriški pogovorni oddaji razkrila, da je s filmsko kolegico Salmo Hayek za film Hiša Gucci posnela tudi improviziran ljubezenski prizor, ki pa ga kasneje niso vključili v končno različico filma. Glasbenica je voditelju Jimmyju Kimmlu kljub temu navdušeno dejala, da je bila celotna izkušnja super in da se z njo pogosto pohvali.

Ameriški voditelj Jimmy Kimmel je v svoji pogovorni oddaji gostil glasbenico in igralko Lady Gaga, ki v zadnjem času navdušuje v vlogi Guccijeve vdove Patrizie Reggiani v filmu Hiša Gucci. Zvezdnica, ki je za svoje delo v filmu med drugim prejela nominacijo za prestižno nagrado SAG, je voditelju zaupala nekaj zabavnih prigod s snemanja in med drugim potrdila, da je z igralko Salmo Hayek posnela tudi ljubezenski prizor.

Lady Gaga in Salma Hayek na eni od svetovnih premier filma Hiša Gucci.
Lady Gaga in Salma Hayek na eni od svetovnih premier filma Hiša Gucci. FOTO: Profimedia

"Slišal sem, da si s kolegico Salmo posnela ljubezenski prizor, ki ni prišel v zadnjo verzijo filma. Kdo bi kaj takega odstranil iz filma?," se je jezno pošalil Kimmel in s tem spravil v smeh tudi pevko. "Jaz ne," mu je odgovorila in pojasnila, kako se je improvizirani prizor sploh zgodil.

Lady Gaga in Salma Hayek v filmu Hiša Gucci.
Lady Gaga in Salma Hayek v filmu Hiša Gucci. FOTO: Profimedia

"Vprašala sem jo, ali imam njeno dovoljenje, da nekaj poskusim, in ona je privolila. Dejala sem ji, da bi lahko po moževi smrti v filmu prišla do nje in jo poljubila, kar jo je zelo presenetilo," je dejala in dodala, da so ju v omenjenem prizoru med poljubljanjem obkrožale mačke. Te je Salma privabila s pomočjo mačje trave, ki jo je skrila v svoje čevlje. 

"Ljubčkala sem se s Salmo Hayek," je ponosno zaključila in se pošalila, da se počuti kot nadležen otrok, ki se v šoli hvali, da se je poljubljal s popularno punco, a nima nobenega dokaza za to.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ob tem je Gaga izrazila hvaležnost režiserju Ridleyju Scottu in njegovi ženi, producentki filma Giannini Facio, saj sta igralcem med ustvarjanjem filma pustila prosto pot pri improvizaciji. Pri tem ni pozabila niti na bogato igralsko zasedbo, v kateri je njeno italijansko družino še posebej navdušil legendarni Al Pacino. Čeprav omenjeni prizor ni prišel v končno različico filma, pa se lahko Gaga pohvali z improvizirano repliko, ki je navdušila številne in poleg tega pristala celo v napovedniku: "V imenu očeta, sina in hiše Gucci."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Corvette
26. 01. 2022 14.21
Pa ni tako grda kot so rekli!
BogiEmil
26. 01. 2022 12.38
-3
... kdo je ta Gaga ... s?
Amasakul
26. 01. 2022 12.15
-1
obe bi povabil na jufko...
booby98
26. 01. 2022 12.22
+4
Amasakul
26. 01. 2022 12.27
-1
bi bi ... verjami .. nisam ja tako slab ko ti misliš ..