Tuja scena

Lady Gaga zaradi hude nevihte prekinila nastop

Miami, 18. 09. 2022 14.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška zvezdnica je morala prekiniti zadnji nastop v sklopu turneje Chromatica Ball. Nad Miamijem se je razbesnela huda nevihta, strele so švigale, pevki pa tako ni preostalo drugega, kot da 65 tisoč obiskovalcev obvesti o prekinitvi spektakla.

Lady Gaga je prekinila koncert v Miamiju
Lady Gaga je prekinila koncert v Miamiju FOTO: Profimedia

Lady Gaga je zaradi vremenskih razmer prekinila nastop v Miamiju. Na Floridi se je odvijal poslednji koncert turneje Chromatica Ball. Ob koncu šova ji je neurje prekinilo načrte, okrog Hard Rock stadiona so švigale strele, pevka pa je oboževalcem sporočila: ''Za nekaj trenutkov moramo prekiniti nastop,'' 65 tisočglavi množici pa je svetovala, naj se počasi in umirjeno premika v notranjost objekta.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Čeprav je upala, da bo nevihtno dogajanje čez čas ponehalo, pa je koncert morala popolnoma prekiniti. Kasneje se je v čustvenem sporočilu opravičila vsem, ki so si obetali še kakšno minuto užitka ob glasbenem spektaklu. ''Skušali smo do konca pripeljati današnji koncert v Miamiju, pa nam to ni uspelo, ko je prenehalo deževati so strele udarjale okrog nas.'' Na posnetku je bila še zmeraj odeta v scenska oblačila, z obraza pa je brisala kaplje dežja. Pojasnila je, da si ne bi nikoli oprostila, če bi se karkoli zgodilo komu iz njene ekipe ali pa kateremu od prisotnih v občinstvu.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Stadion Hard Rock je dom ameriške NFL ekipe Miami Dolphins in je le delno pokrit s streho. Pod njo so se ob nevihti zbrali premočeni oboževalci in družno prepevali pevkin hit Rain On Me. Čeprav so se kasneje vrnili na svoja mesta, pa so organizatorji ocenili, da nadaljevanje koncerta ni varno. Zvezdnica zaradi prekinitve ni morala skriti razočaranja, njene občutke pa so delili tudi oboževalci, ki so na družbenih omrežjih nanizali komentarje. Eden od njih je zapisal: ''Bilo je očitno, da ji je to zlomilo srce.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.


  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Militos
18. 09. 2022 21.50
Nobene škode.
wsharky
18. 09. 2022 16.52
+3
kdaj pride v Stotice?
SlepiSlovenc
18. 09. 2022 16.36
+3
Škoda. Mi je res fina izvajalka popa. Bolš ko Beonce.
Whippet
18. 09. 2022 14.48
+3
nevihta jo je odrezala od sveta