Tuja scena

Lahko verjamete, da je ta očarljivi lepotec še samski?

Ljubljana, 03. 04. 2019 12.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Serija Ko zadiši ljubezen (Dolunay), ki je svoj pohod pri nas začela prejšnji mesec, je vse bolj priljubljena. Kako ne bi bila, ko pa v njej nastopa najbolj vroč turški igralec ta hip – Can Yaman, ki je pravi magnet za ženske.

Can Yaman je eden najbolj priljubljenih turških igralcev ta hip.
Can Yaman je eden najbolj priljubljenih turških igralcev ta hip. FOTO: POP TV

Can Yaman v seriji Ko zadiši ljubezen (Dolunay) blesti v vlogi bogatega poslovneža Ferita Aslana. Turški zvezdnik po priljubljenosti uspešno konkurira igralskima kolegoma Buraku Özçivitu in Ibrahimu Çelikkolu. Zaradi izjemno uspešne kariere, ki je na vrhuncu, v Turčiji trenutno velja za najbolj vročega igralca.

Kdo je zapeljivi turški lepotec Can Yaman?

29-letni igralec se je rodil 8. novembra 1989 v Turčiji, njegovi starši pa na Kosovem. Dedek prihaja iz Albanije, babica pa iz Makedonije. Obiskoval je italijansko srednjo šolo, doštudiral je pravo.

Can v seriji Ko zadiši ljubezen navdušuje v vlogi bogatega poslovneža Ferita.
Can v seriji Ko zadiši ljubezen navdušuje v vlogi bogatega poslovneža Ferita. FOTO: POP TV

Prvo glavno vlogo je dobil leta 2015 v turški seriji Inadına Aşk, leto pozneje je nastopil v seriji Hangimiz Sevmedik. Nato je sledila uspešnica Ko zadiši ljubezen (v originalu Dolunay), ki mu je prinesla slavo tudi zunaj Turčije. Po omenjeni vlogi je lani dobil novo mamljivo ponudbo. Sprejel je glavno vlogo v seriji Erkenci Kuş, ki mu je dala še večjo prepoznavnost.

V glavni vlogi nastopata Özge Gürel (Nazli) in Can Yaman (Ferit).
V glavni vlogi nastopata Özge Gürel (Nazli) in Can Yaman (Ferit). FOTO: POP TV

Can Yaman je pravi magnet za gledalke. V seriji Ko zadiši ljubezen v vlogi odločnega poslovneža Ferita ga največkrat vidimo v poslovnih oblekah in kravatah. A gledalke občasno razveseli zgoraj brez ali ob domačem bazenu, kjer rad pokaže svoje izklesano telo. Turški igralec je že več let tudi zagrizen športnik. Letos ga čaka pomembna prelomnica, saj bo novembra vstopil v klub 30.

Dogajanje še dodatno popestri mali Bulut, ki ga igra danes komaj devetletni Alihan Türkdemir.
Dogajanje še dodatno popestri mali Bulut, ki ga igra danes komaj devetletni Alihan Türkdemir. FOTO: POP TV

Ženitnih ponudb mu v Feritovih čevljih ne manjka, a je že dlje časa zapriseženi samec. In ne samo to. Zelo je izbirčen pri zaposlovanju kuharskih mojstrov oziroma mojstric. Nobena ni dovolj dobra in tudi ne zdrži dolgo v njegovi kuhinji, dokler na vrata ne potrka simpatična Nazli, ki jo igra lepa turška igralka Özge Gürel. Nazli hitro podleže njegovemu šarmu, sam pa tudi ni povsem ravnodušen do nje. Splet okoliščin (v resnici scenarij) pa poskrbi, da se kmalu znajdeta v vrtincu ljubezni.

Le katera bi se branila njegovega objema?
Le katera bi se branila njegovega objema? FOTO: POP TV

Medtem ko Ferit najde ljubezen, je Can že dlje časa uradno samski. Če je v seriji zelo izbirčen pri kuharicah – vsaka je do zdaj še dala odpoved – je v zasebnem življenju izbirčen tudi pri dekletih. Do zdaj mu še nobena ni ukradla srca, saj je uradno samski. A verjetno ne osamljen, saj mu oboževalk nikakor ne manjka.

Le katera bi se lahko uprla njegovemu pogledu?
Le katera bi se lahko uprla njegovemu pogledu? FOTO: POP TV

Svojo zasebnost skrbno čuva pred mediji, v intervjujih se rad razgovori predvsem o karieri. Ker je njegovo ljubezensko življenje zavito v tančico skrivnosti, ga to dela še bolj privlačnega. Njegovemu zapeljivemu pogledu in nasmehu se je težko upreti, z njima pa zlahka osvoji še tako zelo zahtevnega gledalca oziroma gledalko.

Turško serijo Ko zadiši ljubezen (Dolunay) lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 17.00 na POP TV. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Turško serijo ste že vzelo za svojo. Odlična ljubezenska zgodba in razburljivo družinsko dogajanje drži gledalca v napetosti. Ferit je izvedel, da mu je Nasli lagala, ker je želela obvarovati sestro. Zaradi tega je Ferit izgubil skrbništvo nad nečakom Bulutom. Ji bo lahko oprostil? Pri njuni ljubezenski zgodbi ima pomembno vlogo danes devetletni igralec Alihan Türkdemir, ki igra lik Buluta. Čeprav je še zelo mlad, ima za svoja leta izjemno igralsko širino.

Alihan Türkdemir navdušuje v vlogi Buluta.
Alihan Türkdemir navdušuje v vlogi Buluta. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

LoveIsLove
12. 08. 2019 15.33
+0
'Samski' sureee on 100 posto hodi szi Demet Özdemir😂
BroNo1
11. 05. 2019 09.57
+8
Ni samski, živi z Demet Özdemir. Kako je fajn pisat v tri dni, samo da se piše, bere, kajne!?
DomenVali?JeLep
17. 04. 2019 19.21
+7
Ta tip je najlepsi tip k sm ga vidla na teji televiziji zravn domna valica😂❤
periot22
03. 04. 2019 21.35
+7
Boljše samski kot z ne pravi!
janezpodre
03. 04. 2019 15.44
-15
"Samski" je izključno zato, ker so v Turčiji istospolne poroke prepovedane.
disorderliness
03. 04. 2019 15.30
+2
Ne, jest pa ne verjamem, da je ta očarljivi moški še vedno samski. Verjamem pa, da je Zemlja ravna ploskev.
Uporabnik1046796
03. 04. 2019 14.44
+3
Samski lahko "ribarimo" kolikor hocemo..
trgft
03. 04. 2019 15.05
+1
kiki46
03. 04. 2019 14.02
-3
mogoče ima pa fante rad in se mu je nerodno vezati.
giiinem
03. 04. 2019 13.18
+20
kdo se bo oa vezal,ce lahko vsak dan drugo.halo