Tuja scena

Lamar Odom: V zakonu s Khloe Kardashian so bile droge moje ljubice

Los Angeles, 21. 12. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekdanji košarkar Lamar Odom je pred kamerami priznal, da se je v času zakona s Khloe Kardashian spopadal z zasvojenostjo od drog. Zvezdnik bo del dokumentarne serije, ki bo vključevala tudi družino Kardashian, 43-letnik pa je v napovedniku razkril, da je bil močno zasvojen s kokainom, kar je vedela tudi njegova takratna žena.

Lamar Odom, nekdanji košarkar moštva Los Angeles Lakers, je priznal, da so bile v času njegovega zakona s Khloe Kardashian v njegovem življenju močno prisotne droge, svoje odvisnosti pa na določeni točki pred ženo ni več mogel skrivati. Kot se je izrazil 43-letnik, je bila Khloe njegova žena, droge pa ljubice.

Lamar Odom
Lamar Odom FOTO: Profimeda

"Droge so bile moje punce, čeprav sem imel ženo in kokain," je povedal voditelju Harveyju Levinu in dodal, da je bil nekdanji ženi Khloe Kardashian primoran priznati, da ima težave z zlorabo drog, saj tega pred njo ni mogel več skrivati. "Za štirimi stenami je morala zaradi mene prestati kar nekaj težkih preizkušenj. Stvari, ki jih veste, so nore, zgodbe, ki jih še ne poznate, pa so res nore," je povedal z glavo med dlanmi.  

Kardashianova in Odom sta se poročila leta 2009, njuna ločitev pa je bila uradna leta 2016, potem ko je zvezdnica svojemu možu še stala ob strani, ko je skoraj umrl zaradi prevelikega odmerka leto pred ločitvijo.

V času njunega zakona se je Odom sicer znašel v več škandalih, povezanih z varanjem, ves čas pa se je boril tudi z odvisnostjo. Nekdanji košarkar se je letos pojavil v šovu Big Brother slavnih, kjer je izrazil željo, da bi se znova srečal z nekdanjo ženo, da bi se ji opravičil: "Odpeljal bi jo na večerjo, blagoslov pa bi bil že to, da bi lahko bil v njeni družbi. Opravičil bi se ji in ji rekel, da sem bil neumen," je povedal v epizodi, ki je bila predvajana februarja.

"Ima pravico do tega, da me zavrne in mi pove, da me v življenju noče več videti, ker je morala zaradi mene skozi vse te stvari, a čas teče naprej, ljudje pa se spremenijo," je še povedal.  

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tamjak
21. 12. 2022 11.50
+4
"Droge so bile moje punce čeprav sem imel ženo in kokain." Ni kaj reč, zelo smiselen stavek.