Tuja scena

Lana Jurčević: 'Ko rečejo, da dojenčki najlepše dišijo, mislijo na kisle nogice?'

Zagreb, 26. 02. 2024 10.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hrvaška pevka Lana Jurčević je konec novembra po zapleteni nosečnosti prvič postala mama. Po težkem obdobju, ko je veliko časa preživela tudi v bolnišnici, se je razveselila prve hčerke. Imena prvorojenke še ni razkrila, večkrat pa na družbenih omrežjih objavi zasebne trenutke. Tokrat je to prikupen video, kjer ima v rokah in na obrazu majhne otroške nogice.

Priljubljena hrvaška pevka Lana Jurčević je sredi junija preko družbenega omrežja Instagram delila veselo novico, da bo prvič postala mama. Oktobra je z javnostjo delila težke trenutke in razkrila, kako se je njena nosečnost zapletla. No, zgodba pa ima srečen konec, saj se je skupaj s partnerjem Filipom Kratofilom konec novembra razveselila hčerke. Imena prvorojenke 39-letna pevka ni razkrila, je pa v objavi s fotografijo lokvanja, ki ga ima tudi na profilni fotografiji, namignila, da je cvet povezan z njenim imenom. Kot je že v njeni navadi, je objavila tudi video, v katerem ima na obrazu in v rokah majhne otroške nogice. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ko rečejo, da je vonj dojenčka najlepši, mislijo na kisle nogice?" se je pevka pošalila z napisom na videu. V opisu pa je dopisala, da ima ob nedeljah brezplačno masažo obraza, saj ima v videu na svojem obrazu otroške nogice. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Podoben video s hčerko je v preteklosti že delila. Na njem se vidijo otroške roke in del obraza, Lana pa je v opisu zapisala, da so najlepši pogovori lahko tudi tisti čisto brez besed. Na video pa je dodan napis: "Sorodna duša je več kot najboljši prijatelj, je oseba, ki te pozna najbolje in ti pomaga postati boljši človek že samo s svojim obstojem, ker te navdihuje. Sorodna duša je nekdo, ki ga nosiš s seboj vse življenje."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Fakeprofil
26. 02. 2024 13.59
+6
Lahko bi bil naslov: Otrok brutalno razmazal makeup hrvaške zvezdnice. Posledično se ji je z makeup-om zabil nos in ničesar ne voha.
Kucel
26. 02. 2024 13.48
+4
Še dobro, da ima otroka, da nam lahko pove kakšni so.
Verus Clavis
26. 02. 2024 12.25
-1
Ne. Mislijo na otročka, ki ga medicinske sestre oz. babice umijejo, ti slab izgovor za mati!
Verus Clavis
26. 02. 2024 12.26
+0
Ko se otrok rodi, se ga umije. Zato številnim očetom ali mamicam ostane v spominu dišeč otroček. Ta nesposobna oseba iz sveta "znanih" pa trosi neumnosti.
Caseino123
26. 02. 2024 13.21
+2
Ti pa slab izgovor za človeka, ki razume šalo. Al' ti nabije ego ker Lana Jurčević (v tvoji glavi zgolj) tega "ne ve", ti pa veš? Narcisoidna osebnostna motnja je to
Verus Clavis
27. 02. 2024 13.00
Zanimivo, kako globoko te je ujezil moj komentar.
royayers
26. 02. 2024 12.10
+1
to so te novice...
Natoforever
26. 02. 2024 11.40
+9
No vsako stvar pa tudi ni treba dati na net...