Tuja scena

Landon Barker še vedno ni pestoval bratca: Bojim se dojenčkov

Los Angeles, 06. 02. 2024 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Landon Barker je že tri mesece starejši brat, a svojega bratca še ni pestoval. Sin bobnarja Travisa Barkerja je pojasnil, da razlog tiči v njegovem strahu pred dojenčki. "Zdi se mi, kot da so zelo krhki," je povedal.

Kourtney Kardashian Barker in Travis Barker sta se pred tremi meseci razveselila prihoda sina, ki sta ga poimenovala Rocky Thirteen. Travisov 20-letni sin Landon Barker je nedavno priznal, da ga še vedno ni pestoval. 

Landon Barker še vedno ni pestoval bratca: Bojim se dojenčkov.
Landon Barker še vedno ni pestoval bratca: Bojim se dojenčkov. FOTO: AP

"Naj pojasnim. Malce se bojim dojenčkov. Strah imam pred dojenčki. Razmišljam, da bi mu dal čas do prvega leta. Zdi se mi, kot da so zelo krhki." V nadaljevanju je poudaril, da ga ima kljub temu zelo rad. "Je najbolj prikupen dojenček na svetu," je dodal in razkril, da bratec že malo govori. "Vse je bilo super. Rad imam Kourtney, seveda, in z očetom sva si zelo blizu, zato sem vesel zanju."

O svojem bratcu je Landon že govoril, ko je konec novembra lani priznal, da pri skrbi za novorojenčka še ni pomagal, pravzaprav ga od rojstva sploh še ni pestoval. Landon, ki ima mlajšo sestro Alabamo, je ob tem priznal, da si je bolj kot bratca želel mlajšo sestro. "Popolnoma sem navijal za deklico," je dejal in dodal, da je življenje z novimi polbrati in polsestro precej noro, saj je kot otrok odraščal zgolj s sestro. Kljub temu je dodal, da se že veseli, da bo novega bratca bolje spoznal in videl, kakšna oseba bo postal.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Justice4all
06. 02. 2024 10.01
+1
Kaj to je neka novica?
SlepiSlovenc
06. 02. 2024 09.34
Ni dorasel svoji funkciji.
vvvilice
06. 02. 2024 08.52
+5
Ojoj, kakšni članki, za zjokat. O enem brezvezniku, ki dojenčka ne upa prijet. Na kmetih se nismo bali! Tile pa niso sposobni niti, ah nima smisla.